Pilsener isimli üyenin son içerikleri

1. Pilsener

Pes 2013 En Güncel Transfer Yaması Çıktı

Eline sağlık başkan çok iyi olmuş
  2. Pilsener

Modding Grand Theft Auto Ankara City V1 FİNAL MODU (2025)

Yorumun ve desteğin için çok teşekkür ederim , kurtlar vadisini bende baya oynuyodum ve seviyodum.
  3. Pilsener

Yorumun için teşekkür ederim, evet çalışıyor
  4. Pilsener

Yorum ve Desteğim için teşekkür ederim, Gardaşım büyük ihtimalle polatlının kaderi Kırıkkale gibi olacak 🤣🤣 bide ankarada yaşamayan birisi polatlıyı bilmez genellikle yenimahalle mamak keçiören çankayayı falan bilir o yüzden şehir dışındaki illeri eklemedim ve vice city haritası küçük olduğundan...
  5. Pilsener

Yorumun için Teşekkürler, Sadece merkez ilçeleri (Mamak, Yenimahalle, Çankaya, Keçiören) var 1759306118 Hocam tam anlayamadım
  6. Pilsener

Desteğin ve Yorumun için Çok Teşekkür Ederim, İzmir City modunu düşündüm aslında yapılsa gayet iyi olur diye şuanda üniversite için başka bir şehirdeyim kesin bir şey diyemem ama ilerleyen dönemlerde yapabilirim neden olmasın.
  7. Pilsener

Destegin icin cok tesekkur ederim dostum su sikintili zamanlarda bazi seyleri hatirlatmak unutturmamak gerekiyor sagolasin
  8. Pilsener

Öncelikle yorumun ve destegin icin çok tesekkur ederim, su sikintili zamanlarda bazi seyleri hatirlatmak unutturmamak gerekiyor. Harita olayi 3d modellemeye giriyor henuz yapmayi bilmiyorum keske ogrenip yapsam fakat yapabilsem bile oyun icin birden fazla cok hata ortaya cikabileceginden eminim...
  9. Pilsener

Tesekkur ederim kral, aslinda o sorunu cozmek icin baya bi ugrastim ama herhangi bir cozumunu bulamadim.
  10. Pilsener

Dostum desteğin için teşekkür ederim cansın:) 1753827242 Desteğin için teşekkür ederim tabii ki de
  11. Pilsener

GTA Ankara City V1 Herkese tekrardan Selamlar, Haziranda BETA Sürümünü çıkardığım GTA Ankara City'nin V1 Sürümünü güzel bir çalışmamın sonucunda bitirdim ve sizlere paylaşıyorum. Yakın bir tarihte eğer ki bir aksaklık çıkmazsa GTA San Andreas oyununu GTA San Ankara ismiyle halledip yayınlamayı...
  12. Pilsener

Modding Grand Theft Auto Ankara City BETA MODU(2025)

Dostum yorum icin tesekkurler en kisa zamanda v1 surumunde ekleyecegim
  13. Pilsener

En iyi Grand Theft Auto Vice City yaması hangisidir?

Benim reyim donemine gore 9 ama suan 4 diyorum
  14. Pilsener

Modding Grand Theft Auto: Elâzığ City

Dostum mod acayip iyi olmus eline koluna saglik
  15. Pilsener

Modding Grand Theft Auto Ankara City BETA MODU(2025)

Teşekkür ederim dostum sağolasın, en kısa zamanda V1 sürümünüde çıkartmaya düşünüyorum.
Geri