PinezHawk isimli üyenin son içerikleri

1. P

Galiba EA Play Çöktü

Valla aynı sıkıntı bugün ben de de olmaya başladı sabahtan oynamıştım şimdi girmeye çalışınca bu hataları vermeye başladı
  2. P

Çözüldü✓ İşlemci değiştirdikten sonra monitöre görüntü gelmiyor yardım

teşekkür ederim şuan bende f51 varmış son olarak f67d var ona kadar tek tek güncelleyin yazıyor internette öyle mi yapayım yoksa direk f67dye mi güncelleyeyim
  3. P

Çözüldü✓ İşlemci değiştirdikten sonra monitöre görüntü gelmiyor yardım

Merhabalar bugün yeni söylemiş olduğum amd ryzen 5 5600x işlemciyi taktıktan sonra monitörüme görüntü gelmiyor neden olabilir kasanın ışıkları falan yanıyor
  4. P

Donanim Arşivi F/P Gençer Gaming sistemim geldi

valla bizde koymadılar dedik anakart kutusunda çıktı
  5. P

çok teşekkür ederim 1676651774 anakart kutusunun içerisinde çıktı bizde bulamadık oraya bakın .d 1676651790 amin inşallah onlara daha güzelleri nasip olur
  6. P

inşallah güzel insan daha güzelleri senin olsun 1676651435 furmarktan ekran kartı maks 77 dere gördü
  7. P

1676650906 Kırmızı ışık bazen yanıyor bazen yanmıyor çözemedim ne işe yaradığını
  8. P

teşekkür ederiz internette forumlarda buldum klavyeyi fiyat performans olarak baya kişi övüyordu diye almıştım 1676642223 kendi kasama taktım direkt 20-30 derece farkettirdi 1676642310 inşallah daha iyisi senin olur
  9. P

3600de 30 derece direk farkettirdi öyle söyleyeyim 5600e daha takmadım 1676642079 teşekkür ederiz hocam 1676642130 Benq internet kafelerde denedim ama belki anlamadığımdan bi fark göremedim ben
  10. P

çok teşekkür ederim aynı markanın 144 hz 24 inç kullanıyordum gayet memnundum bu sefer 165 hz 27 inç satın aldım inşallah üzmez bu da diyeyim
  11. P

çok teşekkür ederim
  12. P

Kardeşimle sürekli kavga ediyorduk bi pc olunca donanım arşivi ve gençer gaming sağolsun kardeşime de bi sistem alabildim mouse hediyeleri için çok teşekkür ederim gençer gaminge şimdi sürpriz zamanı gelince gözündeki mutluluğu görmek bi abi için en büyük ödül olsa gerek tekrardan bu fırsatı...
  13. P

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Ben de Salı günü istemiştim aynı şekilde hangi ildeydiniz hocam siz
Geri