PinggMaster isimli üyenin son içerikleri

1. P

🔥İndirim 🔥Vatan bilgisayarda Nitro+9070 İndirim 33.400 Tl

İndirim sepete ekleyince çıkıyor arkadaşlar. https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-9070-xt-nitro-16gb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html
  2. P

🔥İndirim 🔥Vatan bilgisayarda Nitro+9070 İndirim 33.400 Tl

Gece indirimiyle 39 k dan 33 k gibi 6 bin tl lik indirim var arkadaşlar. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun. https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-radeon-rx-9070-xt-nitro-16gb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html
  3. P

Sistemim birbiriyle uyumlu ve F/P olmuş mu ?

Teşekkür ederim hocam bu anakart, 7800x3d, msı coreliquid, ve adata legend 900 pro ile hepsiburadadan 36 k ya grliyor. Ekran kartını da vatandan alırsam geriye sadece kasa kalıyor böyle daha iyi olacak sanırsam teşekkür ediyorum. 1762414541 Anakart ve ekran kartı dışındakiler için başka...
  4. P

Hepsiburada da bulamadım hocam link atabilir misiniz
  5. P

Bu arada kasım fırsatları için itopyada donanım arşivinin çıkaracağı hazır sistemi mi beklesem yoksa kendi sistemimi alsam mı bilemedim
  6. P

Merhabalar önerilerinize açığım . Ram'i alacağım o kalmadığı için çıkmamış. Patriot viper cl30 6000 mhz
  7. P

İ5 14600kf rtx 5080 32 gb rgb ram 1 tb ssd z790 anakart 850w psu

1080 p de neden sıkıntı çıkar hocam
  8. P

Hazır sistem alma planım var bütçe 50-65

Bana da atabilir misiniz
  9. P

Bu monitör alınır mı? sizce beyler bu paraya

Şunu buldum ama kullanmadım hocam MSI 32" G32CQ5P 170Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR Ready WQHD VA Gaming Monitör
  10. P

6000 Bin TL Bütçe İle Koltuk önerisi

Merhaba hocam ben 3 senedir hawk future serisini kullanıyorum. Gayet memnunum. 178 80 kilo olarak sizi düşününce ucu ucuna yeteceğini düşünüyorum. Eğer sırt kısmı için kendi evinizde oturduğunuz sandalyeden pay biçerseniz sitelerde her bir parçanın ölçüsü mevcut. Markanın herhangi bir ürününü...
Geri