PinguSayNootNoot isimli üyenin son içerikleri

1. P

Bu sistem alınır mı?

Gençler olumsuz bir yorumu olmazsa bu pcyi alacağım, bir tavsiye öneri vs var mıdır?
  2. P

Yardım Rocket League Seviyor musunuz ?

Evet rl çok severim, sanırım futbol sevmemden kaynaklanıyor.
  3. P

Bu 3 bilgisayardan hangisi?

hayır hocam alttaki her şey eklenmiş hali
  4. P

Bu 3 bilgisayardan hangisi?

Şu 3 bilgisayardan 1ini alcam ama sizce hangisi daha uygun olur?
  5. P

Bu monitör alınır mı?

Bunu buldum bir tane daha var onuda ekliyorum
  6. P

Bu monitör alınır mı?

hocam bi önerin var mıdır 12 kya kadar bütce var
  7. P

Bu monitör alınır mı?

Beyler pcyi henüz dizmedim ama aşağı yukarı 5060ti-5070-5070ti kartlarından biri olacak. Şimdilik şöyle bir kaç monitör buldum ama işin ehli olmadığım için en uygun olanı hakkında bir fikrim yok. Hikayeli oyunlar falan oynamıyorum bu arada genel olarak Cs2, Valorant ve Rocket League amacıyla...
  8. P

55k bilgisayar önerisi

Gençler 55k bütçeli PC ve monitör önerebilir misiniz, Pcde AMD+Nvidia Combosu olursa iyi olur bütçe 10k daha oynayabilir sıkıntı yok
  9. P

TYT'ye nasıl çalışmalıyım?

Bu sene 10. Sınıfı bitiriyorum ama tytye nasıl hazırlanacağımı bilmiyorum. Yani kitaplardan mı ilerleyeyim deneme mi çözeyim yoksa önerdiğiniz bir liste falan var mı, cevaplarsanız sevinirim.
  10. P

Aerox 3 wireless alınır mı?

Yeni bir mouse arıyorum. 2000-3000 arası mouse önerebilir misiniz? Razer veya Steelseries gibi kaliteli markalar örnek olarak da Aerox 3 wireless düşünüyorum.
  11. P

Cs2 seçkin oynamak için arkadaş arıyorum

Faceit oynuyodum zaten ama benim amacım seçkin puanini düzeltmek
  12. P

Cs2 seçkin oynamak için arkadaş arıyorum

8kdan 3kya düştüm bu yüzden takimca oynayabileceğimiz bir arkadaş arıyorum. Şimdi seçkin puanı sonraki sezon yenileniyor falan demeyin lütfen seçkin puanini çok önemsiyorum. Oyuna yeni başlayan kuzenim bile sırf iyi bir takımı olduğu için 11k da başladı. Yaş 16
  13. P

Oyun arkadaşı arıyorum.

Cs2 seçkin gireriz bende arkadas arıyorum yalniz 8k dan 3k ya düştüm troller yüzünden Steam profili de burada
  14. P

Tosla hesabımi doğrulayamıyorum

Ben 18 Yaşının altında bir tosla kullanicisiyim. Hesabımı doğrulamak için NFC destekleyen bir cihazım ve fotoğraflı bir kimlik kartim da var ama banka hesabımdan para atmami istiyor. 18 Yaşının altında olduğum için banka hesabım falan yok doğal olarak ve babamın hesabından da kendime atmaya...
  15. P

Grafik çizim tableti önerisi

https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwj62_Xp5NiKAxW0kYMHHdVEEzkYABANGgJlZg&ae=1&co=1&ase=2&gclid=Cj0KCQiAj9m7BhD1ARIsANsIIvADJX8OayYaWeOM40AdAQUf-SxLUoYnHBVfDo3K0pcbBPt_NSX4OyEaAr8KEALw_wcB&cid=CAASb-Ro_P6OKJ9y883BhF6idrgpUM2mX1DZ5tIDdX8ojanHaVLavEeXceajyWiutyXQvtQnr6cE2LKT9q81fPF0Ez-bSXYqFi...
Geri