pinyozi isimli üyenin son içerikleri

1. P

2016 Fiesta 1.5 TDCi Tekleme Sorunu ve Enjektör Geri Dönüş Garipliği

Selamlar herkese, aracım 2016 model Ford Fiesta 1.5 TDCi. Bir süredir araçta tekleme ve sarsıntılı çalışma sorunu vardı. Kaputu açıp kontrol ettiğimde enjektörlerin üzerindeki yeşil klipsli geri dönüş hortumunun (fotoğraflarda kırmızıyla işaretli) yerinden çıktığını fark ettim. İşin garip...
  2. P

PCX125 17.000 km – Bakım Öncesi Tavsiye ve Parça Önerisi

Selamlar arkadaşlar, 2022 model bir PCX125 aldım, motoru 15 binde aldım şu an 17 binde. İlk defa PCX kullanıyorum, biraz acemiyim kusura bakmayın. Motorun rölantisinde çok hafif bir titreşim var, aldığım günden beri böyleydi ama sanki biraz artmış gibi geldi bana. Kalkışlarda da çok hafif bir...
  3. P

PCX Rüzgarlık Matlaştı – Çözüm Önerisi?

Hocam, değiştirme işine girersem direkt uzun rüzgarlığa geçmeyi düşünüyorum. Ama pasta işine bulaşmadan önce belki daha basit bir yöntemi vardır diye merak ettim. Evde arabam için kullandığım polisaj makinem var, eğer pasta ya da basit bir yöntemle çözülebilecek gibiyse onunla deneyebilirim...
  4. P

PCX Rüzgarlık Matlaştı – Çözüm Önerisi?

Arkadaşlar selam, Geçen gün PCX’in rüzgarlığındaki sticker kalıntılarını temizlemek için biraz acemilik yaptım, beze benzin döküp sildim. Kalıntı gitti ama bu sefer rüzgarlık mat beyaz bir hâl aldı, kötü duruyor. Bunu eski haline getirmek için ne yapabilirim? Pasta cila, fön makinesi, silikon...
Geri