Piotek isimli üyenin son içerikleri

1. P

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote 2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺2000

Bende aldım ya film. dizi izlerken premium ses kalitesi verse yeter fps oyunlarının önemi yok
  2. P

Öneri Fifa 26 Alınır mı? Steam İndirim

ben pc den oynayacağım bu gamepass pc de çalışıyormu. arada online oynamak için almak istiyorum kariyer felan pek uğraşmam 1781868760 ultimate team tam olarak ne oluyor online 1v1 maçlara dahilmi
  3. P

27 gelince onlinı hala aktif olur dimi
  4. P

Arada Fifa'yı online oynarım diye almak istiyorum ama fifa26 hakkında bilgim yok hiç oynamadım. 15 dolara düşmüş steam da alınır mı sizce ? 3 ay sonra 2027 gelecek sanırım bu 26'yı alınca 27'yi indirimli alınabiliyor mu?
  5. P

Yardım Yeni Aldıgım OLED Monitör De Çizik

öyle olsa uğraşmam benim hatam der geçerim de bu durum garip geldi. sonradan devam eder başka yerler geçer diyede endişelendim
  6. P

yani evde bir annem babam varda onların da işi olmaz monitörle felan, sordum da. bende hiç temizlemedim aldıgımdan beri cünki mikrofiber bez alacaktım daha almadım. yani kendi kendine olmazmı diyorsunuz böyle bir şey ? 1781119455 yok temizlemedim hem tezmilerken olsa farketmezmiyim knk...
  7. P

yani normalde yoktu bu çizik. oynamak için ekranı açtım bu vardı bir yere çarpmam etmem söz konusu değil. birde çarpsam etsem daha büyük bir çizik olmazmı
  8. P

Beyler itopyada 10 gün ya oldu olmadı Aoc Oled monitör aldımda. Memnunum aslında da fakat bi anda bu belirdi ekranın siyah kısmında beyaz bir çizik ekranın içinde silmeye çalıştım ama dışarıda degil. Bu nedir tecrübesi olan varmı ? ne yapmalıyım ?
  9. P

Öneri Kulaklık Tavsiyesi Alabilirmiyim

[H3 id='Sennheiser+HD+569+bu+nasl+varm+fikri+olan']https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQKDKPS6?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1 varmı bu ürüne yorumu olan[/H3]
  10. P

Öneri Kulaklık Tavsiyesi Alabilirmiyim

Yeni sistem ekran vs topladım iyi bir kulaklık bakıyorum hem film hem de oyun da premium performans için. bütce 10k civarı çıkabilirim. Pek anlamıyorum bu kulak markalarından vs. Birde Almanya'ya gideceğim yakın zamanda orada buradan uyguna bulma şansım olan kulaklık markaları varmı.
  11. P

🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 26.5" 240hz 0.03ms Qhd Qd-OLED | 19.999 TL

Ben aldım bu monitörü kurdum fena değil gibi sadece kendi özelliklerini denedim ürünün hdr felan gibi. Başka test etmem gerek bir şey oluyormu bu monitörlerde.
  12. P

Rdr2 Satın Alma ve Oyun Deneyimi Hakkında Tavsiyeler

Anladim alıp deneyeceğim. Şimdi gt5 indirim oynayayım dedimde oyun da böyle bi kasma oluyor hani karakter koşarken bi yavaşlayıp donup tekrar düzeliyor vs. Acaba driverlarimı yanlış yükledim nasıl anlarım neden olduğunu.
  13. P

Evet yanlış yazmışım
  14. P

Rdr2 oynamak istiyorum yeni sistem topladım 9070xt li bu oyunu epic games denmi satın alayım 570tl gibi bir fiyatı var. Birde online olarak oynaması da sarıyormu nasıl bir oyundur.
  15. P

Windows Home Etkinleştirme İçin Nereden Lisans Alınır?

Başkasımı kullandi geçersiz diyor :)
Geri