pirocann isimli üyenin son içerikleri

1. P

ASUS X570F ROG STRIX DRAM kırmızı LED hatası

denerim hocam olurmu ihtimalli
  2. P

hocam ne kadar faydalı olabilir????
  3. P

sanırım sabaha doğru 7/8 gibi deniyeceğim belki bi ihtimal, başka neler yapabilirim
  4. P

bi sürü ihtimâl var bu da bi tanesi elimde malzeme olsa denerdim, acaba sadece ram'i takıp denesem sarı veya yeşil led yanarmı?
  5. P

vallahi içim yandı sabahtan beridir de moralimde bozuldu:), biraz ai araştırması ve 2 kişiyede sordum birisi net cevap verdi dediki kardeşim tank gibi kart statik elektiriği bırakması uzun sürer 1 saat bekle bios pilini çıkarıp sonuç negatif
  6. P

hocam elimde olsa zaten denerim 4x8 şeklindeler ramlerim 4 slota'da ilk sıralı sonrasında belki okur diye farklı sıra ve ram ile denedim fayda etmedi
  7. P

Arkadaşlar sabahtandır deniyorum başlıkta verdiğim anakartım RAM'lerimi okumuyor. Corsair LPX 3000MHz CL16 farklı farklı kombinasyonlar denedim okumadı. İşlemcim R7 2700X doğrudan destekliyor anakart ve RAM'lerimde fiziki hasarlar da yok. 6 ay kadar kullanamadım aldığım kişide test yapmıştık...
  8. P

Yardım Bu üç psu arasında kaldım yardım XPG COUGAR FSP

selamın aleyküm arkadaşlar forumda yeniyim 3 tane psu linki atıcam aralarında kaldım tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum https://www.pttavm.com/fsp-850w-80--gold-pcie5-vita-gm-850w-p-1036300872?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.73.9...
Geri