Pişmaniye isimli üyenin son içerikleri

1. Pişmaniye

40-45 bin TL'ye sistem önerisi

masaüstü düşünmez misin
  2. Pişmaniye

RX 580 den RTX 2060 a geçiş yaptım FPS SORUNU

sen ddu dan amd seçip kaldır de olmuyorsa eski kart duruyorsa tak amd driveri indir öyle tekrar sil
  3. Pişmaniye

tamam yeterli sen dediğim driver kurulumunu ypa
  4. Pişmaniye

öyle olmaz o :D ddu yükle eski amd driverini ve şuan ki nvidia driverini sil sonra nivida driver sitesinden 2060 driveri indir kur muhtemelen düzelir 1770580692 buda olmazsa format atıp temiz kurulum yaparsın oda işe yaramazsa kart problemlidir başka çözüm yolu yok, bu arada psu kaç watt ?
  5. Pişmaniye

ddu ile eski driveri silip güncel 2060 driveri kurdun mu?
  6. Pişmaniye

Minima karambit alınır mı

yok ya fıs skin
  7. Pişmaniye

Çözüldü✓ 1000-1500tl arası mouse önerisi.

evet stok çoğu sitede bitmiş ve fiyat 2000tl olmuş 200tl kadar zam gelmiş son 4 ayda. sürekli kontrol edin hocam 2k ya alabileceğiniz en iyi mouse gerçekten. bütçe 3.5k civarına çıkınca mchose, scyrox seçeneklerimiz oluyor ekstradan.
  8. Pişmaniye

ben bahsettiğim fantech i kullanıyorum wraithtten aldım mükemmel. 3395 sensör, 650 ıps, 55 gram, ttc gold optik switch 1770569930 1k dongle ile geliyor uzatmasıyla birlikte. 2.4 ghz
  9. Pişmaniye

1800 civarlarına çıkarsan fantech helios ıı 1k öneririm ama çıkamazsan sanırsam atk a9 var
  10. Pişmaniye

Yardım 5GHz ve 2.4GHz hız farkı problemim hakkında.

üst diye bir şey göremedim oto, 20, 40 var ve sadece tek kanal seçebiliyorum şuan kanal 12 seçtim 20mbps veriyor 2.4ghz de wifiye 1770567129 ayrıca bunlara bulaşmışken korumayıda wpa2psk ye çektim
  11. Pişmaniye

CS2 sürekli ms dalgalanıyor.

hocam qos pinge çözüm ben wifi için diyorum
  12. Pişmaniye

Hocam öncelikle sistemin süreğen stabilitesini sağlamamız lazım önce chipset driverin yoksa anakartına uygun driveri indir, ddu ile gpu sürücüsünü kaldırıp 24.4.1 kodlu driveri indirin, windows arama yerine grafik ayarları yazıp cs2.exe yi ekleyip maks performans seçin aynı şekilde amd...
  13. Pişmaniye

Hocam kanal seçenekleri var toplam 13 adet oto dan 1e çekince 0.7mbps 20 lere çıktı ancak hala neredeyse 20-25mbps wifi de kayıp var
  14. Pişmaniye

ms sistem geçikmesidir hocam ping ise internet biliyorsunuz 5-10 dakika içinde size bi liste atacağım dediklerimi yapın düzelme ihtimali var bakacağız adım adım.
  15. Pişmaniye

Arkadaşlar merhaba son 1.5 senedir yeni evimizde oturuyoruz ve normalde türk telekom vdsl alt yapı bile yoktu belediye başkanın yardımıyla alt yapımızı getirttirdik max 88mbps vdsl falan destekliyordu sanırsam şuan 50mbps paketim var her neyse dün bi baktım videolar falan hep donuyor hız testi...
Geri