öyle olmaz o :D ddu yükle eski amd driverini ve şuan ki nvidia driverini sil sonra nivida driver sitesinden 2060 driveri indir kur muhtemelen düzelir
1770580692
buda olmazsa format atıp temiz kurulum yaparsın oda işe yaramazsa kart problemlidir başka çözüm yolu yok, bu arada psu kaç watt ?
evet stok çoğu sitede bitmiş ve fiyat 2000tl olmuş 200tl kadar zam gelmiş son 4 ayda. sürekli kontrol edin hocam 2k ya alabileceğiniz en iyi mouse gerçekten. bütçe 3.5k civarına çıkınca mchose, scyrox seçeneklerimiz oluyor ekstradan.
üst diye bir şey göremedim oto, 20, 40 var ve sadece tek kanal seçebiliyorum şuan kanal 12 seçtim 20mbps veriyor 2.4ghz de wifiye
1770567129
ayrıca bunlara bulaşmışken korumayıda wpa2psk ye çektim
Hocam öncelikle sistemin süreğen stabilitesini sağlamamız lazım önce chipset driverin yoksa anakartına uygun driveri indir, ddu ile gpu sürücüsünü kaldırıp 24.4.1 kodlu driveri indirin, windows arama yerine grafik ayarları yazıp cs2.exe yi ekleyip maks performans seçin aynı şekilde amd...
ms sistem geçikmesidir hocam ping ise internet biliyorsunuz 5-10 dakika içinde size bi liste atacağım dediklerimi yapın düzelme ihtimali var bakacağız adım adım.
Arkadaşlar merhaba son 1.5 senedir yeni evimizde oturuyoruz ve normalde türk telekom vdsl alt yapı bile yoktu belediye başkanın yardımıyla alt yapımızı getirttirdik max 88mbps vdsl falan destekliyordu sanırsam şuan 50mbps paketim var her neyse dün bi baktım videolar falan hep donuyor hız testi...