hocam sizin için boş olması dünya çapında ekosistemin önemsiz olduğunu değiştirmez dediğim gibi vakti gelir ffb kalitesi moza kadar olur ekosistemi de mozadan ucuz olur bu sefer pxn öneririz 5 6 sene öncesine kadar moza yoktu neredeyse
https://www.trendyol.com/rampage/sn-r10-alquist-rgb-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik-3-5mm-siyah-p-57160663
Bunu lise de 2 sene kullandım f/p bir ürün ama paran 400 tl artarsa aşağıdakini al onuda kuzenim kullanıyor memnun gayet ben cloud core kullanıyorum 2 senedir...
oyun ekiple birlikte sarıyor ama çalışan biri oynayamaz çok çünkü evini vs. savunman gerekiyor sürekli liseyi bitirmene 2 sene falan varsa minimum anca o zaman alınır.
normal değil driverini ddu ile silip güncel driver yükle sonra arka plan uygulamalarını kapa, denetim masasından cs yi ekleyip maks fps var 2 adet onları açık seçip maksimum değeri seç sonra güç modunu da maksimum performans seç ardından windows arama yerine grafik ayarları yazıp cs yi ekle...
Until dawn, yenilenmiş mafia serisi, gta 4, l.a. noire ve sherlock holmes serisi
her oyunu sevmem hocam l.a. noireyi bitirmedim ama eminim ki seveceksin.