Hocam basit şeylerden başlayalım, ddu ile ekran kartı sürücünüzü silin sonra nvidia sitesinden whql ama 6 7 ay önceki bir driveri indirin kurun ardından windows grafik ayarlarına girip oynadığınız oyunu ekleyip maks performans seçin bu ayarı nvidia denetim masasındanda yapın görelim
Çamaşır makinesinin içinde bir motor var el kadar bir şey bozulmuştu garantiden geldiler 15 dakikada değiştirip gittiler, birde makinayı koydugumuz yer nemliydi bizim hatamızdan dolayı dış sacı değişti boyası dökülmüstü onun dışında bir sorun yaşamadık pas vs. de yok. süresini bilmiyorum moda...
biz bosch serie 6 kullanıyoruz 7 8 sene oldu 1-2 kere garantilik durumu oldu 2-3 güne gelip çözüp gittiler yada cihazı alıp 3 5 gün içinde çözüp getirdiler kocaeli derincede yaşıyorum burada boschun çamaşır makinasına bakan servisler iyi
Sağ kısık, sol ile dengelemek için solu %60 a kıstım. DAC olduğu için son ses yüksek diye kısıkta kullanıyordum şuan son ses seviyesini arttırarak çözüyorum ama hala kısık sağ taraf tabii ki, dac olmasa garantilik olacak.
1786733623
Daha da artarsa gönderirim tabii ki hocam şimdilik dac ile...