Pişmaniye isimli üyenin son içerikleri

1. Pişmaniye

27 İnç 1080p Bu Üç Monitörden Hangisi?

24 inç al bence, 27 üstü 2k öneriyoruz genelde ama yine de alacağım dersen AOC al geç pişman etmez
  2. Pişmaniye

Oyunlarda Çok Fazla FPS Drop Yiyorum

Hocam basit şeylerden başlayalım, ddu ile ekran kartı sürücünüzü silin sonra nvidia sitesinden whql ama 6 7 ay önceki bir driveri indirin kurun ardından windows grafik ayarlarına girip oynadığınız oyunu ekleyip maks performans seçin bu ayarı nvidia denetim masasındanda yapın görelim
  3. Pişmaniye

3. Gta 6 Sızıntı Videosu Paylaşıldı !

Balon denilecek en son oyun bu mekanik ve grafik olarak devrim olacak ama hikayesi bence gta 5 benzeri düz bir hikaye olacak 10 üzerinden 7.5luk falan
  4. Pişmaniye

Biri çalan müziğin 2025 yapımı olduğunu söylüyor, eğer erken erişim değilse müzik son leak 2025 den
  5. Pişmaniye

R* Hak ediyor çok uzattılar gameplay paylaşmayarak
  6. Pişmaniye

Yardım 30 Bin TL Bütce 8-9kg Çamaşır Makinesi Önerisi ?

Çamaşır makinesinin içinde bir motor var el kadar bir şey bozulmuştu garantiden geldiler 15 dakikada değiştirip gittiler, birde makinayı koydugumuz yer nemliydi bizim hatamızdan dolayı dış sacı değişti boyası dökülmüstü onun dışında bir sorun yaşamadık pas vs. de yok. süresini bilmiyorum moda...
  7. Pişmaniye

Yardım 30 Bin TL Bütce 8-9kg Çamaşır Makinesi Önerisi ?

biz bosch serie 6 kullanıyoruz 7 8 sene oldu 1-2 kere garantilik durumu oldu 2-3 güne gelip çözüp gittiler yada cihazı alıp 3 5 gün içinde çözüp getirdiler kocaeli derincede yaşıyorum burada boschun çamaşır makinasına bakan servisler iyi
  8. Pişmaniye

1.5-2 Bin TL Arası Bluetooth Kulaklık Öneri

freebuds 5i bakabilirsiniz çok iyidir.
  9. Pişmaniye

1.5-2 Bin TL Arası Bluetooth Kulaklık Öneri

freebuds se 2 kullanıyorum memnunum
  10. Pişmaniye

Karnel Power 41 ile Sistem Ekran Kapanıp Donuyor

pc yi farklı odada test et prizde sorun var mı anlarız
  11. Pişmaniye

Karnel Power 41 ile Sistem Ekran Kapanıp Donuyor

Bilgisayarı farklı prizde test et olmazsa anakartı yolla bu sorun genelde psu sorunu
  12. Pişmaniye

Yardım Iem Kulaklığımın Sağ Tarafı Az Ses Vermeye Başladı Bir Anda

Çözümü olan varsa hala çözemedim
  13. Pişmaniye

Yardım TCL 25g64 Monitör Alınır mı??

değer evet, sistem degismeyeceksen mini led alabilirsin oledin daha ucuz versiyonu basitçe.
  14. Pişmaniye

Kz dawn sağ kulaklık bir anda bozuldu

sağ komple mi bozuk
  15. Pişmaniye

Yardım Iem Kulaklığımın Sağ Tarafı Az Ses Vermeye Başladı Bir Anda

Sağ kısık, sol ile dengelemek için solu %60 a kıstım. DAC olduğu için son ses yüksek diye kısıkta kullanıyordum şuan son ses seviyesini arttırarak çözüyorum ama hala kısık sağ taraf tabii ki, dac olmasa garantilik olacak. 1786733623 Daha da artarsa gönderirim tabii ki hocam şimdilik dac ile...
Geri