Pismaniyee isimli üyenin son içerikleri

1. P

Bilgisayar kendi kendine birşeyler yapıyor.

Bilgisayarı açtığımda oturum açılamadı tekrar dene tarzı bir şey dedi. Tekrar deneye tıklayınca açıldı ama masaüstü arka planı değişmiş , tema rengi degismiş , discord spotify silinmiş. Bazı ayarlar sıfırlanmış. Bildiğin sıfırlanmış gibi oldu yani. Sorun nedir bilen arkadaş var mı?
  2. P

Bu java script güvenilir mi?

undiscord diye bir şey var ve onu indirmemi istiyor java scriptmiş. https://github.com/victornpb/undiscord link budur greasy fork ve openuserjs var ikisinden birinden indir diyor. Bir zararı var mı?
  3. P

Mikrofonun ışığı çalışıyor ama ses gitmiyor.

Elimde Rampagenin mikrofonlu kulaklığı var. Aldığıdma 2 tane kablo vardı 1i ışık için öbürüde hem kulaklık hem mikrofon için. Yani nasıl diyim 3lü priz gibi. 1 tane giriş yerini takıyorsun sonra bir tarafına mikrofon kablosu bir tarafına kulaklık kablosu takıyorsun. Mikrofonun ışığı çalışıyor...
  4. P

Yüklediğim birşeyin böyle bir simgesi var bu nedir?

Mem reduct indircektim de böyle bir simge var. Bu nedir?
  5. P

Dövme yaptırmak dine göre neden yasak ?

Allah seni öyle yaratmış , yarattığı şekilde istiyor sanırım. Yanlışım olabilir.
  6. P

Blackankas reis oyum sana feda! dolar 7.70 bilgisayar toplanır.

Mazi. Şuan 14.70.
  7. P

100 TL ve altı mouse önerisi.

Fiyatı hiç aşamam maalesef. 100 TL için mouse lazım. Trendyol'dan olursa iyi olur. Oyun için.
  8. P

Exxen sitesinde maç izleniyor mu?

https://www.exxen.com/tr dan üyelik alsam bilgisayardan maç izleyebiliyor muyum? Yoksa sadece TV'den mi?
  9. P

Minecraft Hypixel dışında sunucu önerisi.

Hypixel'de banlandım onun dışında sunucu var mı? (Premium var)
  10. P

Sonoyuncu Texture pack takınca oyun kasmaya başlıyor.

Sonoyuncu'da hangi texture packi takarsam takayım oyun kasıyor. Craftrise'da böyle bir sorun yok. Ne yapmam lazım?
  11. P

Sonoyuncu herhangi bir texture pack takınca oyun kasmaya başlıyor.

Hangi Texture packi takarsam takayım oyun kasıyor Sonoyuncu'da. Craftriseda böyle bir sorun yok çözümü var mı?
  12. P

Craftrise bilgisayara zarar mı veriyor?

Adamların dc sunucuna mining yazdım otomatik ceza yedim. Neyse sizin yaptığınızı deneyim. Yalnız bende GPU var.
  13. P

Craftrise bilgisayara zarar mı veriyor?

Son zamanlarda Craftrise youtuberları telif ile ilgili tehditler etmeye başladı. Ve bazı youtuberlar bilgisayarınıza zarar gelebilir falan diyor, sizi dinliyorlar ve mining yapıyorlar tarzı. Sizce doğru mudur?
  14. P

Diz kapaklarının ağrıması.

Kilo 60 boy 177
Geri