Pıtex_0107 isimli üyenin son içerikleri

1. Pıtex_0107

Custom Klavye Tuş Takımı

evet malesef. Eski klavyem için baya bi önce sepeste eklemiştim. Fakat ürün bulunamadı diyerek sepetten kaldırmış. Şu anda keycaps bulunamıyor temu da. Bir tek aliexpres te buldum fakat vergi işleri nasıl yürüyor bilmiyorum. 1k da vergi vermek istemiyorum. Keycaps ini beğendiğim farklı bir...
  2. Pıtex_0107

Custom Klavye Tuş Takımı

Selamlar. Ben kendime custom bir klavye yapmayı düşünüyorum. Düşük büteli olucak. Klavyeyi aldım fakat istediğim tuş takımını bulamıyorum. Sadece tuş takımı custom olucak. Antresit var fakat yeşil tuş takımı bulamadım. Örnek amaçlı bir yerden resim buldum. Buna benzer bir şey olucak.
  3. Pıtex_0107

35K bütçe sistem önerisi?

Ben oynamıyorum ama arkadaşım oynar. Benim 1 kulağım doğuştan sağır olduğu için ben daha çok hikaye takılıyorum. Bf, uncharted tarzı oyunlar oynuyorum. 1751837097 Ben msı ı vs övmüyorum ama yüzdesel olarak bakarsak msı diğer markalardan çok daha kaliteli. Tabii yenş çıkmış ismi bilinmeyen...
  4. Pıtex_0107

Ama mantık yürütürsek ne olduğu bilinmeyen bir marka alacağına, bozulduğunda serviste sıkıntı çıkmayacağına emin olduğu bir ürün almak ister herkes ve bende dahilim. Msı Asus vb markalar varken gidipte ismi bilinmeyen ünsüz bir ürün almam çünkü serviste nasıl bir tavır alacağımı bilmiyorum...
  5. Pıtex_0107

PC hakkında pek bilgisi yok zaten o yüzden ben yazıyorum onun afına
  6. Pıtex_0107

Modlar ve rutinler bildirim kapanmıyor.

Samsung s24 Fe aldım ve rutin oluşturdum eve girince mobil veri kapansın çıkınca açılsın diye fakat ana ekranımda simgesi var ve görüntü kirliliği yapıyor. Nasıl kapatabilirim ayarlara baktım fakat bir şey bulamadım.Sistem açık kalsın sadece ana ekranda görünmesin istiyorum. Nasıl yaparım bilmiyorum.
  7. Pıtex_0107

4060 tı da olur diyor ama 16 gb istiyor.
  8. Pıtex_0107

Arkadaşıma sistem topluyoruz. Sadece kasa için 35K bütçe ayırdı. Markalar msı asus vb olsun saçma bilinmeyen markalar olmasın. Ekran kartı rtx nvidia olucak. Rx sevmiyor. Alabileceğim en iyi sistemi almak istiyorum dedi bende sizlerden fikir almak istedim. Şimdiden öneriler için teşekürler...
  9. Pıtex_0107

Sigorta karşılar mı?

Herkese teşekürler. Ama ben zaten bunları biliyorum. Sadece gittiğimde sigorta ya fiş kesebilirmiyim diye düşündüm. Tek net cevap sendin. Teşekürler.
  10. Pıtex_0107

Sigorta karşılar mı?

Merhabalar. Ben 3 4 hafta önce Mondial drift l aldım. Aldığım gün plakasız ve ehliyetsiz bir şekilde motoru eve doğru getirirken kontrolsüz bir şekilde kapı açan birisinin kapısına çarptım. (saat 6 civarı plaka basım yeri kapılı olduğu için ve ben motoru teslim aldığım için mecburen eve kendim...
  11. Pıtex_0107

Steam a erişim engeli gelebilir mi?

Merhabalar. Steam a erişim engeli gelicek diye bir haber aldım. Peki ya para verip aldığımız oyunlar ne olacak paralarımız ne olacak. Şu anki fiyatlar üzerinden para iadesi yapılsa bile aynı fiyata bulamayacağı çoğu oyunu. Ne olacak böyle bir şey mümkün mü? Teşekürler...
  12. Pıtex_0107

Ns125 artçı selesi hatası

Gitti fakat bir soruun yok deyip geri vermişler
  13. Pıtex_0107

Ns125 artçı selesi hatası

Arkadaş Ns 125 motor aldı. 4 ay felan oldu. Daha 2000 km de. Artçı selesi sürekli çıkıyor bazen düşüyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözülür. Öneri var mı? Teşekkürler.
  14. Pıtex_0107

V900 S sürekli usb sorunu

Rampage V900S direksiyon seti indirimliyken aldım 1 ay felan oluyor. Aldığımdan beri her pc açıldığında usb yi tak çıkar yapmam gerekiyor. Farklı usb ye taktım fakat yine aynı sorun. Win 11 kullanıyorum. usb de bir sorun yok. Neden böyle oluyor. Çözümü varmıdır?
  15. Pıtex_0107

15 yaş nerede çalışabilir

Sağlık sigortası var aile izni aldıktan sonra her türlü sigorta yatıyor.
Geri