PixedMertt isimli üyenin son içerikleri

1. P

Yardım 16K İkinci El Asus F17 İ5 1650 Ti Laptop alınır mı??

hocam şimdiye kadar memnun olmadığı veya karşılaştığı bir sorun oldumu?
  2. P

Yardım 16K İkinci El Asus F17 İ5 1650 Ti Laptop alınır mı??

Merhabalar iyi forumlar, ikinci el masaüstü sistemimin yanında tamamlayıcı olarak kısıtlı bütçede laptop araştırıyorum hazırda masaütsü sistemim olduğu için laptopda ağır oyunlar oynamayacağım max cs2 valorant nadir şekilde oynayacağım genelde müzik dinlemek video izlemek internette gezinmek...
  3. P

Evde ses sistemi için güç kaynağı önerisi

Merhaba, Crunch blackmaxx MXB480 modelli 640 wattlık amfim var. Elimde 50RMS'lik subwoofer ve 50 RMS'lik midrange var bunları çalıştırmak için 12v afakat kaç amper ve kaç watt değerinde güç kaynağına ihtiyacım var ve daha sonralarda da biraz daha büyük subwooferlara geçebilirim.
  4. P

Çözüldü✓ Msi Mag256f Adaptive Sync Hdmi İle Destekliyormu

Peki önerdiğin dp varmıdır bildiğin ya da kullandığın?
  5. P

Çözüldü✓ Msi Mag256f Adaptive Sync Hdmi İle Destekliyormu

Merhaba arkadaşlar benim monitörüm Msi Mag256f Adaptive sync desteği var Monitörün Hdmi port versiyonu 2.0, Display port versiyonu 1.2a, Hdmi ile adaptive sync özelliğinden yararlanabilirmiyim bunu merak ediyorum ve de hdmi yerine display port alsam onunla monitörü kullansam daha iyi olurmu...
  6. P

Sıvı soğutucu konumu

Merhaba iyi Forumlar, Cooler Master Masterliquid ML120l V2 sıvı soğutucum MSI MAG Forge M100a kasam ve de Ryzen 5 5500GT işlemcim var kasamın üst tarafına soğutucumu yerleştirdiğimde yanına fan takamıyorum bu yüzden soğutucumu bu şekilde montajladım pompalar yukarı doğru mu yoksa aşağı doğru mu...
  7. P

Yardım 5+1 Sinema Sistemi Subwoofer'ına Rodaj

Merhabalar benim 5+1 Sinema sistemim var ben bunu müzik vs dinlemek için kullanıyorum fakat daha önce uzun bir süre çok az kullanılmış durumdaydı özellikle subwoofer' ına rodaj yapmak istiyorum fakat ne kasar süre ve nasıl yapacağımı bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim :)
  8. P

2k 240hz monitör önerir misiniz

Eğer oda çok aydınlık ve güneş alıyorsa sıkıntı çekebilirsin ki böyle güzel bir monitörü güneşli veya aydınlık bir ortamda rahatca görememek bence kimsenin istemeyeceği şeydir, fiyatına göre tabii ki güzel bir monitör alınır 250nit parlaklıkda fiyatına göre tam oturuyor normaldir idare eder fakat...
  9. P

Çözüldü✓ Rx7600 Furmark Test Sonucu

Merhabalar ekran kartımın performansını test etmek için furmark testi yaptım yaklaşık 15 dakikalık süre sonucunda değerler fotoğrafda görüldüğü gibidir. Performansının nasıl olduğunu açıklarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum🙏 Ekran kartı: Gigabyte Radeon Rx7600 Oc 3 fanlı modeli İşlemci...
  10. P

Çözüldü✓ Aida 64 testi sonuçları

İşlemci normalde 65w tdpye sahipken 80w çekmesi ve birde 96 dereceye çıkması kafamı karıştırdı teşekkür ediyorum yanıt için🙏
  11. P

Çözüldü✓ Aida 64 testi sonuçları

Merhabalar sistemin kararlılığını test etmek için Aida 64 testi yaptım 10 dakikalık süre sonucunda değerler fotoğrafda görüldüğü gibidir. Normal olmayan bir durum varmı merak ediyorum aynı zamanda arkada core temp ekranı açıkken işlemci max 96 derece gördü ve ortalama 80w güç çekti ters giden...
Geri