PixelNinja isimli üyenin son içerikleri

1. PixelNinja

Windows güncelleştirmesi kaldırılmalı mı?

instada şöyle haber gördüm doğrulu var mı varsa bu güncellemeyi nasıl kaldırabilrim?
  2. PixelNinja

Forex güvenilir broker önerisi

exness in sitesini bulamadım şunu buldum ama buda orjinal sitemi bilemiyorum: https://www.exness-trading.market/
  3. PixelNinja

hocam exness de kayıt olup para yatırma işlemi hızlı olurmu? para çekme de ne kadar bekletiyo? ve hangi aracıdan yatırıp çekiyosunuz parayı exness de?
  4. PixelNinja

hocam başda bi tl grubunda brokera girmiştim pek güven vermemişti düşük 0.01 lotla oynuyodum 100 dolarla başladım ayın 13ünde şimdi çekim yaptım allahtan verdiler ben dolandırılırım sanıyodum.
  5. PixelNinja

forex başlıcam ama 200 dolar ile tr de galiba 50bin min yatırma gerekli diye gördüm ve demoda 1 hafta geçirmek gerekiyormuş, önerebileceğiniz broker varmı
  6. PixelNinja

Yardım Yeni yıla girmeden acil oyuncu koltuğu

suni deri terletmez mi
  7. PixelNinja

AMD neden gelişmiyor?

sürücü sorununda bence 6000 ve 7000 serisinde nerdeyse hiç yok sürücü sorunu nerdeyse, teknoloji bakımdan gene nvidia ile yarışmaya çalışıyo ama aynı kalitede değil o yönde sadece
  8. PixelNinja

Chromium nasıl kaldırırım

kaspersky var
  9. PixelNinja

Chromium nasıl kaldırırım

Kendim Kurmadım kendi kendine açılmaya başladı pcde nasıl silebilirim denetim masasında yok
  10. PixelNinja

Fivem Rp serveri önerisi

grand rp ye baktımıştık zamanında ama pek keyifli değildi
  11. PixelNinja

Fivem Rp serveri önerisi

Merhabalar ben ve kuzenim ben 18 kuzenim 16 yaşında fivem başlamayı düşünüyoruz, rp yapmayı düşünüyoruz aklımızdaki Eraylarınki gibi bir sunucu da oynamak bize hangi sunucuyu önerirsiniz?
  12. PixelNinja

Fitgirl Repack Sitesinden İndirilen Oyun Virüs mü?

bu sitenin orjinali nasıl bulurum
  13. PixelNinja

Eski pc ne kadar eder ?

önceden de konu açmıştım satmak için üşenmiştim satmaya
  14. PixelNinja

Eski pc ne kadar eder ?

(HER OYUNU ULTRADA AÇAR.)
  15. PixelNinja

Eski pc ne kadar eder ?

casper marka kasa var intel g540 işlemci r7 240 2gb 6gb ram 500gb hdd monitör var HP 2011X 20 inç monitör yan tarafından bir çizgi iniyor sadece bunları kaça satarım I NEED MONEY
Geri