Kardeş senin beynin gelişmedi ise bu konunun ne olduğunu anlamadı isen + bu konu ile bir fikrin veyahutta bir bilgin yoksa neden boş boş yorum yazıp bu konu ile işini halledebilecek insanlarında işini zorlaştırıyorsun, üst taraftaki çok bilmiş cahillere de yanıt vereyim, burda Epic Games'deki...
Elimde AWP Dış İskelet , M4A1-S EmphororausS - Deagle Yönerge vs. Skinler var neredeyse 10-15 TL ucuza koyuyorum yinede satılmıyor neden satılmıyor diye bakıyorum pazara girip ilana tıklıyorum benim koyduğum silahların ilanları gözükmüyor hepsinden ucuz olmasına rağmen kaç gündür böyle satıp...
arkadaşlar sonunda sorunu buldum internetimde koruma varmış socialclub rockstar games vs. de bağlanmıyor mp3 dönüştürücü gibi siteler açılmıyor turkcell superonline arıyoruz koruma yok dıyorlar çözmüyorlar vpn ile bağlanıyor anca
Uzun süredir bu hatayı alıyorum fakat sadece benim Steam hesabımdan girince bu hatayı veriyor, abim kendi hesabından girince sorunsuz açılıyor sebebini veya çözümünü bilen varsa cevaplayabilirmi lütfen. Steam'da 664,2 R6 saatim var hile falan asla kullanmadım her zaman doğru şekilde giriş yaptım...