Pkeremre isimli üyenin son içerikleri

1. Pkeremre

Sizce bu fiyata fırsat ürün olarak alınır mı?

Olduki 59 dedi ekipmanlarla falan fiyatı nasıl sizce ? Pazarlığa devam ediyorum ama
  2. Pkeremre

Teşekkür ederim yardımınız için
  3. Pkeremre

Yok kullanıcıyım da belki ekran kartı yenilemesi yaparım ilerde harici hoşuma gitti zaten olmadı ben 55 teklif edeyim hayrılısı ise olsun 😂
  4. Pkeremre

Yani açıkçası çok acil bi durum değil dost tavsiyesi olarak önerildi kaçırılmıyacak bir fırsat ise alabilirim diye düşündüm
  5. Pkeremre

Baya bir zorladım maximum buna çekebildim kulaklık ile klavyede var
  6. Pkeremre

Son fiyat daha da düşmez
  7. Pkeremre

kasanın kendisi ve ekran kartı dışındaki parçalar faturada görüldü gibi yenidir (sıvı soğutma, işlemci,anakart,ram) sıvı soğutma dışında yeni parçaların kutusu durmuyor. anakart: Asus Prime B650M-A Wifi II Amd B650 6400 Ddr5 Am5 işlemci: AMD RYZEN 7 9800X3D ekran kartı: Asus Tuf RTX 3080 OC...
  8. Pkeremre

Çözüldü✓ 90 bin tl peşin fiyata 6 taksit alınır mı ?

Sağolsın kardeşim nakit para ayarlayıp öyle yapacağım gibi
  9. Pkeremre

Askeriyede hudut bölgesinde subayım kardeşim 10 ay boyunca dışarı çıkamıyorum başka sorun var mı? Ayarlarım ise Nvidia ayarladı yıllardır bunu kullanıyorum 1767275479 Anladım peşin para ile almam daha uygun olacak o zaman taksitli iyi sistemler baya pahalıya geliyor çünkü
  10. Pkeremre

Toplamaya zamanım yok 1767263569 Cs ayarlarım için amd ekran kartı alamıyorum 1767263589 Diğer sistemlere 9 taksit ekleyince daha fazla oluyor bu daha mantıklı şuan
  11. Pkeremre

5070 ti sistem var mı şuan 9 taksit 90 bine alabileceğim 1767256932 Tek tek toplamakla uğraşmak istemiyorum 3 5 k için 1767256957 O fiyat civarına varsa örnek ilan atabilir misin
  12. Pkeremre

https://ty.gl/6c409e1c0 Taksitli almam lazım cs2 oynuyorum sadece bu kasa alınır mı sizce ?
  13. Pkeremre

Gaming Laptop öneri lütfen

70 k bandında önerileriniz var mı cs2 için ortalama 400 fps alabileceğim
  14. Pkeremre

Laptop önerisi fps oyunlar için cs2

İyi akşamlar normalde masaüstü sistem kullanıyorum ancak şuan askerim kasa getirmem sıkıntı laptop alacağım laptoptan anlamıyorum monitörüm 400 hz sadece cs oynuyorum yaklaşık cs de 400 fps ortalama alabileceğim laptop öneriniz var mı ( en az peşin fiyata 3 taksit lazım ) bütçe f/p olsun...
Geri