PlarEe isimli üyenin son içerikleri

1. PlarEe

1500 TL butceye Kulak ici kulaklik onerisi

1500TL butcem var gunluk kullanima uygun kulak ici kulaklik almak istiyorum
  2. PlarEe

🔥İndirim Anker Soundcare Life Note 3i Bluetooth Kulaklık- Hibrit Aktif Gürültü Önleme 🔥1.159 TL 🔥

galaxy buds fe ve soundcore life note 3i arasindan hangisi daha iyidir
  3. PlarEe

🔥İndirim LG 180hz 1 ms 23.8" IPS Gaming Monitör 3.609 TL🔥

yok hocam bende 144 hz olan modeli var arastirdim herhangi bir fark bulamadim. 60 ve 65 arasindaki tek fark 65 in pivota sahip olmasi
  4. PlarEe

Pokemon kartlarından anlayan varmı?

eBay den satmak isterim ama nasıl satıcağımı bilmiyorum hem 18 yaşının altındayım kargosu falan pahalıya gelmezmi bilginiz varsa alabilirmiyim
  5. PlarEe

Bende baktım değerli gibi duruyor ama nasıl satarım ki?
  6. PlarEe

hayır toys shoptan sıfır paket aldım 1720816926 avm de toysshoptan aldım arkadaşla farklılık olsun dedik aldık
  7. PlarEe

Bugün açtığım rastgele pokemon kartından bu çıktı herhangi bir bilgisi olan kaç para eder ve nereye satabilirim bilen varmı
  8. PlarEe

🔥İndirim KZ EDX PRO 34TL'ye alınır mı?

saol düzenledim en başa gidip bakabilirsin
  9. PlarEe

🔥İndirim KZ EDX PRO 34TL'ye alınır mı?

Aliexpress Link Sizce alınır mı? Değermi Satıcı : KZ Global Store Vergiler Dahil: 164,23TL
  10. PlarEe

LG UltraGear 24GN60R-B Monitörü alınır mı?

hocam bende hemen aldım ama sizin kargo daha hızlı çıktı benimki daha gelmedi ben 65r-b modelini aldım pivot olduğu için ayarlar içinde teşekkürler:peepokalp:
  11. PlarEe

60R-B ile 65R-B arasındaki fark tam olarak nedir? hangisi daha iyi?
  12. PlarEe

teşekkürler hocam bu fiyatlarda başka monitör öneriniz varmı?
  13. PlarEe

LG UltraGear 24GN60R-B monitörünü almayı düşünüyorum hem 4000tl bütçeme uyuyor hem de 1ms GtG değeri sunuyor hz değeri piyasadaki 4000tl bandındaki monitörler 165-180 hzlerde olsada birkaç hz içinde fiyat arttırmaya ve ms değerini görmezden gelmeye değmez bence LG UltraGear 24GN60R-B monitörü...
  14. PlarEe

Öneri 4000TL Bütçeye Mönitör Önerisi Arıyorum

144Hz üstü "Kaliteli"oyuncu monitörü arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim Bütçem 4000TL
Geri