Platoxin isimli üyenin son içerikleri

1. P

İnceleme Rehber 2K Monitör Tavsiyesi (23.01.2026 güncellendi)

Eline koluna sağlık hocam ihtiyacım vardı sağolasın.
  2. P

Monitör tavsiyesi lazım

tamamdır teşekkür ediyorum
  3. P

Monitör tavsiyesi lazım

fps hikaye r5 7600 rtx 4070 super 16gb ram 1768209351 kavis hoşuma gitmiyor şefim
  4. P

Monitör tavsiyesi lazım

Arkadaşlar aklımda Asus tuf gaming VG279QM var ama aklımda 27 inch olup fhd olduğundan görüntüde bi sıkıntı olur mu diye düşünüyorum ve bu fiyata değer mi önerilerinize açığım. Bütçe:14-15 bin tl
  5. P

Çözüldü✓ Bu klavyelerden hangisi alınır

max 2K civarı kaliteli olursa dahada çıkılır
  6. P

Çözüldü✓ Bu klavyelerden hangisi alınır

hocam w75 v2 için ışık geçiren keycaps önerebilir misiniz siyah olanı almayı düşünüyorum
  7. P

Kulaklık önerisi 4-6k

hocam kablolu ile kablosuz ürünün ses vermesini karıştırma kablolu ürün her türlü daha iyi ses verir kablosuz ürüne göre başka yerlere sordum kullanan arkadaşlarıma sordum herkes memnunum ama eq ayarı yapman lazım diyende oldu orada da kafam karıştı açıkçası
  8. P

Kulaklık önerisi 4-6k

Hocam hyperx cloud 3s önerebilirim bende arayıştayım herkes bunu önerdi oyun anlmında eq ayarı yaparak tatmin edermiş ma müzik için bilmiyorum kumaş takıntın varsa 3.taraf kumaş ped bulabilirsin
  9. P

QD-OLED DUAL MODE monitör varmı ?

32 inç gereksiz büyük geliyo bana 27 24 kafi benim için sevene saygım sonsuz
  10. P

QD-OLED DUAL MODE monitör varmı ?

24 inch fhd 27 inch qhd mantığında mı hocam
  11. P

Çözüldü✓ 2 Kulaklık arasında kaldım.

oyun günlük kullanım
  12. P

nova hakkında fikrin var mı kanka
  13. P

saol kanka baya yardımcı oldun şuan 1765540278 Hocam ne zaman çin markalı bi ürün aldıysam %85 ihtimale elimde kaldı ondan dolayı kullanmayı tercih etmiyorum
  14. P

müzik film oyun günlük kullanım yani
  15. P

ss nova 5 içinde eq ayarı yapman lazım diyen var direkt kullanan var cloud 3 s içinde öyle diyen var kafam karıştı şefim
Geri