playmor3x isimli üyenin son içerikleri

1. P

YARDIM Enerji tasarruf modunu kapatamıyorum

Beyler uyku moduna kadar kapattım ama enerji tasarruf moduna geçmeye devam ediyor Monitör Lg UltraGear
  2. P

Knight Onlinede minör için mouse tavsiyesi

Arkadaşlar minör için bir mouse almak istiyorum önerisi olan varmı
  3. P

25 k ya kadar alınabilecek fp ddr5 sistem önerir misiniz

Ddr5 sistem önerir misiniz 25 k ya kadar
  4. P

45k hazır sistem önerisii

45 bine kadar monitör klavye mouse içinde bir sistem arıyorum tavsiye edebilir misiniz
  5. P

Oyunda ayarları ultraya alınca kasanın sesi değişiyor

Cs2 Valo veya Rise online ye girince grafik ayarlarını ultraya çekince Böyle yoğun bir ses çıkarıyor ve gpu derecesi 90 95 lere kadar çıkıyor sorun ne olabilir
  6. P

Menzil Dışı Hatasııı

Monitör kapalı bir şekilde Pc açık duruyor oyunda uzun bir aradan sonra monitörü açınca hz 25 lere kadar düşüyor menzil dışı hatası veriyor sebep ne olabilir gelişmiş ekran ayarlarından hz değerine bakıyorum 165 sabit monitör ayarlarına girince 25 hz ye kadar düşmüş oluyor
  7. P

KASA RGB ÇALIŞMIYOR SORUN NEDİR

Aynı sorun devam ediyor tamamen açıp kapatınca gidiyor yine
  8. P

Stealht mode, Aura Only, Aura Off
  9. P

Biosda normal gözüküyor ama anlamadım
  10. P

1705098276 Çıkartıp tekrar taktım resim atarken yanıyordu kapatıp açınca geri gitti rgbler 😂
  11. P

Normalde böyle bir sorun yoktu pc yi 5 gün oldu alalı bios güncelledim sonra böyle bir hata verdi biostan olma ihtimali varmı
  12. P

Asus TUF Gaming B650-PLUS WIFI DDR5 AM5 ATX
  13. P

Kasa rgbleri gelip gidiyor soketlerle felan hiç oynamadığım halde böyle yaptı soketleri tak çıkar yapıyorum kasa gücünü kesip tekrar çalıştırınca geliyor tekrar kapa aç yapınca gidiyor sorun ne olabilir
  14. P

4080 Noctua FurMark TESTİ

Akşam tekrar bir daha deneyim hocam 1920x1080 de yarım saat gitti eyvallah da 2560x1440 Preset 1440 QHD da hemen kapanması hiç normal gelmedi bana da 1705054880 yüksek performans yapmıştım ondan kaynaklı olabilir mi
  15. P

4080 Noctua FurMark TESTİ

2560x1440 Preset: 1440 (QHF) da bir deneme yapayım dedim 1 dk sürmedi kendisi direk kapandı normal mi 1705047570 1705047644 Denedim ama 1 dk sürmüyor otomatik kendi kapanıyor direk score veriyor
Geri