bu zamana kadar amd işlemci veradeon ekran kartı kullandım bu sefer bir farklılık olsun diyordum ama araştırdım bende dediğin gibi amd devam etsem daha iyi olucak gibi, amd R7 5800x3d+6700xt kullanıyordum sattım onu şimdi yeni sistem toplucam 9950x3d+9070 xt toplayabilirim 70knın üstünede...
yav arkadaş benim sorum 70 k ya bir sistem önerisi lütfen artık birisi öneride bulunabilirmi ???
ayrıca elimdeki sistemi 38.500 tl ye sattım zaten dün.
hocam elimdeki sistemi 70 ya satamam zaten yukarıda yazdım elimdeki sistemi şuan 0'dan almak istesem zaten 55-60k ya toplayabiliyorsun ben 35-40 arasına satmayı düşünüyorum üzerine para ekleyip 70k ya toplayacağım. sorum bu değil kaç gündür daha bir sistem önerebilen olmadı olmayacaksa kapatıcam...
gaming.gen den bir şey almam aga daha önce ordan aldım servis yok birşeyi yok izmirdeyim birde gidip kavga da çıkaramadım malesef zaten itopyanın falanda yok o konuda da sağlam bir sağlayıcıdan almayı ve kaliteli ürünler almayı tercih ediyorum sonra bir ufak arızada 2 ay beklemek istemiyorum...
Bana 70k civarında işlemci olarak amd R7 5800x3d den üstün bir intel işlemci
ekran kartı olarakda radeon 6700xt den daha üstün bi nvidia ekran kartı bir sistem önerilerinizi rica ediyorum.
yani bu zamana kadar radeon kullandım artık bir Nvidia yı tatmak istiyorum yukarda da yazmıştım tabi 70k ya şuan ki sistemimden daha düşük bir performansı olmasın tabi :D
bu sistemi şuan güncel olarak 0 alsan 55k 60k arası bir tutar çıkıyo ben hem garantisi bitiyor 1 ay sonra hemde beyaz renk bir setup kurmak istiyorum birde değişmişken intel işlemci ve nvidia ekran kartlarından kullanmak istiyorum bu zamana kadar işlemci olarak amd ekran kartı olarak radeon...
Monitör: LG Ultragear 27GR75Q-B 27 Inc 165Hz 1ms G-Sync Qhd IPS çözünürlük: 2560 x 1440
Merhaba şuanda kullandığım sistem bu şekilde bunu satıp daha üst performans bir şey istiyorum ne alabilirim.? bu amd olarak üçüncü bilgisayarım ve artık birde intel mi kullansam diyorum ama nasıl bir setup...