Plenks isimli üyenin son içerikleri

1. Plenks

Hangi ekran kartını almalıyım..?

İndirim yakalarsan hangisi denk gelirse kaçırma hocam. Eğer indirimsiz alacaksan da mutlaka 9070xt al. Rdr de 5070'den 40fps civarı fazla fps alırsın (yüksek ayarlarda)
  2. Plenks

Hocam o zaman 9070 alman mantıklı olacaktır. Eğer 33-34k bandına çıkabilirim dersen 9070xt alabilirsin. Gigabyte 9070 (29.999,00TL) --- Asus 9070 (31.656,56TL) Gigabyte 9070xt (33.599,00TL) --- Sapphıre 9070xt (33.879,00TL) --- Xfx 9070xt (33.999,00TL)
  3. Plenks

Anladım hocam çıkabileceğin maksimum bütçe nedir peki
  4. Plenks

Hocam bence PNY olan yine. Çünkü aradaki 1750tl fiyat farkını sadece 3fanlı oluşuna ve (kasanın iyi bir hava sürkilasyonu yoksa) biraz daha serin çalışmasına vermiş olacaksın. Onun dışında herhangi bir performans farkı yok hatta PNY olanın Artırılmış (OC) Frekans'ı 2692 MHz iken palitin ki 2572 MHz.
  5. Plenks

Hocam bütçen yetiyorsa 5070 alman senin için daha iyi olacaktır. %20-30 arası daha fazla fps alırsın 5060ti a göre (oyundan oyuna değişir). Oyun oynadığın çözünürlüğü ve bütceni yazarsan daha mantıklı öneriler yapabiliriz.
  6. Plenks

Attıkların içinde PNY olanı alman en mantıklı seçim hocam
  7. Plenks

Telefonun çok hızlı sarj olması

Gayet normal hocam herhangi bir sıkıntı yok.
  8. Plenks

Papara Benzeri Sürekli Cashback Uygulaması Var mı? (SPOTIFY)

Büyük bankalarda mevcut hocam parantez içine yazdıklarımda ben kullanıyorum diğerlerini bilmiyorum ama. Ayrıca geçici değil 1.5 yıldır akbanktan spotify %50 alıyorum
  9. Plenks

Papara Benzeri Sürekli Cashback Uygulaması Var mı? (SPOTIFY)

Birçok bankada iş kısmında öğrenci olduğunu seçersen üniversiteli kampanyaları oluyor. %50 cashback veriyor harcamayı yaptığın ayı takip eden ay başında. (Akbank, YapıKredi ve Garanti'de var diğerlerine bakmadım hiç). Bazılarında sadece spotify değil youtube netflix exxen felanda oluyor.
  10. Plenks

SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad alınır mı ?

Bende qck large modeli var hocam gayet memnunum sadece her mouse padde olduğu gibi köşelerden hafif üstte kalıyor zamanla tam düzleşiyor. Onun dışında bir sıkıntısını görmedim. Mouse da kaymak gibi kayıyor
  11. Plenks

Oyuncu kulaklığı önerisi

Bu fiyata gözün kapalı cloud 3 wireless al hocam.
  12. Plenks

Sistemim ne kadar eder?

Tek tek sıfır toplamaya kalksan 38k gibi bir şey yapıyor. Garantileri de bitmiş bi çoğunun. 20k'dan ilana koyun tekliflere göre satarsınız. Ddr4 olduğu için çok ucuz fiyat yazmazsan biraz geç satılır ama.
  13. Plenks

9070XT STEAM PUBG ÇÖKME OLUYOR

Olabilir hocam onun oc ile işlemci frekans değerlerini değiştirip deneyin bir.
  14. Plenks

O zaman sil yükle yapın hocam bir.
  15. Plenks

Hocam yüksek ihtimalle dx 12'de oynuyorsunuz o sürüm buglı sürekli crash veriyor. Dx 11 geliştirilmişe alın oyunu. Ss bıraktım aşağıya. En altta DirectX Version yazan kısım
Geri