pLowstone isimli üyenin son içerikleri

1. pLowstone

70.000 TL Gaming Laptop Önerisi

https://www.hepsiburada.com/hp-omen-16-ap0032nt-amd-ryzen-9-8940hx-32gb-1tb-ssd-8gb-rtx5070-16-240hz-freedos-laptop-ca8e9ea-p-HBCV0000A12ZTV...
  2. pLowstone

piyasada en iyisi bu mudur bu fiyata hocam
  3. pLowstone

Oyun için alınacak arkadaşım için bakıyoruz. Piyasada ki en iyi hangisi siz daha iyi bilirsiniz takip ediyorsunuz. Kronik sorunu olmasın ısınma problemi olmasın bütçeye göre F/P olursa sevinirim teşekkürler.
  4. pLowstone

35 bin TL laptop önerisi

Arkadaşlar arkadaşıma laptop alacağız sadece oyun oynanacak performans iyi ısınma sorunu olmasın vs. bu fiyata piyasada ki en iyisi hangisi siz bilirsiniz zaten o yüzden açtım konuyu.
  5. pLowstone

IDM yerine alternatif uygulama önerisi

Sadece youtube değil ki kanka IDM herhangi bir site için film vs. farketmez bir video açıldığı takdirde indirme seçeneğini çıkarıyordu.
  6. pLowstone

IDM yerine alternatif uygulama önerisi

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Chrome artık IDM desteğini kaldırdı fakat IDM en çok kullandığım uygulamalardan biridir özellikle video indirme kısmında. Şimdi bir video açıldığınıda algılayıp indirme seçenekleri geliyor bildiğiniz gibi bunu yapabilen başka kaliteli bir uygulama varsa söyleyebilir...
  7. pLowstone

Bluetooth sürücüsü (AX201) Çalışmıyor

Arkadaşlar bilgisayar da Bluetooth açıp kullanmaya başlayacaktım bastığım gibi simge kayboldu ve bir türlü düzeltemedim aygıt yöneticisinde hangi sürücüyü kurarsam kurayım Bluetooth sürücüsü (AX201) sürekli sarı ünlem ve hata kodu 10 olarak karşıma çıkıyor temiz kurulum yapmak için silip tekrar...
  8. pLowstone

Egea vs Fluence hangisi alınır

Fluence hakkında ne düşünüyorsun kanka veya bu fiyatlara başka model vs.
  9. pLowstone

AutoCAD için F/P laptop önerisi

AutoCAD için laptop önerisine ihtiyacım var piyasayı takip edemediğim için bilmiyorum fakat en F/P ürünü sayenizde alabileceğimi düşünüyorum. Bütçe 40-60 arası.
  10. pLowstone

Egea için konuşuyorum bulabilirsem 100 falan almayı düşünüyorum bütçe sınırlı sonuçta
  11. pLowstone

Tabi ki çok konfor beklemiyorum ayrıca donanım olarak egea fluenceden daha üstün diye biliyorum 1744553184 Sizce 150kmde falan alınabilir mi bulursam temiz
  12. pLowstone

Vallaha bilmiyorum kardeşim kimle konuşsam Egea duyunca eğ uığ yapıyor anlamdım FLuence diyince herkes alkışlıyor
  13. pLowstone

Bu aracı da öneren oldu bunun sanayiyle arası nasıl acaba
  14. pLowstone

Hocam bakım olarak nasıl baktınız araca özellikle en çok sormam gereken yağ yakma muhabbeti veya Frenlerde hızlı aşınma bozuk yollarda aks kırma veya filtre doldurma muhabbetlerini yaşadınız mı kısacası sanayi ile aranız nasıldı
  15. pLowstone

Hocam dediğim gibi araba hantal olmaması lazım 75BG çok düşük geldi bana araba hatchback beli torq vs. derken hızlı olabilir araba hakkında bilgim yok açıkcası yalan söylemeyeceğim. ama beygiri çok düşük geldi
Geri