Hocam sevdiğim bir bilgili saydığım abim var iFFALCON için kesinlike bulaşma servis ağı diye bir şey yok zaten TLC'nin servisi de yok KVK diye bir firma bakıyor ve bu firma telefonlara bakan bir firma o kadar düşün böyle markalarla uğraşma başın ağrır dedi LG'ye de bulaşılmaz artık dedi Onun...
Tamam teşekkürler hocam çok saolun bunun aparatı kendileri mi yolluyor acaba yoksa biz mi alacağız internette baktım bunu buldum
https://www.hepsiburada.com/everest-tk-4085-38-85-vesa-300x300-400x400-600x400-max-50kg-640mm-pm-HB00000Q3SCV
@Tayfunns
Teşekkür ederim hocam öneriniz için büyük ihtimal bu ürünü alırım.
1770584274
LG den uzak durun demişsiniz yukarda onu anlayamadım tam olarak sadece IPS panel modelleri için mi diyorsunuz
[H3 id='BHocam+rn+gayet+iyi+duruyor+Fakat+ben+arza+problem+vs+yaamak+istemiyorum+rnn+markay+da+bilmiyorum+iyi+midir+problem+yaratr+m+servis+falanla+uraamamB']Hocam ürün gayet iyi duruyor Fakat ben arıza problem vs yaşamak istemiyorum ürünün markayı da bilmiyorum iyi midir problem yaratır mı...
Arkadaşlar kolay gelsin evde ki Televziyon'un güç kartı sanırım yandı. Bizi en az 3-4 yıl idare edecek bir F/P televizyon arıyorum. Kalite konusu tabii ki çok önemli bu fiyat bazına ne gelirse.
Ayrıntılar:
15-30 k bandında olması önemli.
Kaliteli olsun arıza falan hiç uğraşmak istemiyorum.
Smart...
Oyun için alınacak arkadaşım için bakıyoruz. Piyasada ki en iyi hangisi siz daha iyi bilirsiniz takip ediyorsunuz. Kronik sorunu olmasın ısınma problemi olmasın bütçeye göre F/P olursa sevinirim teşekkürler.
Arkadaşlar arkadaşıma laptop alacağız sadece oyun oynanacak performans iyi ısınma sorunu olmasın vs. bu fiyata piyasada ki en iyisi hangisi siz bilirsiniz zaten o yüzden açtım konuyu.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Chrome artık IDM desteğini kaldırdı fakat IDM en çok kullandığım uygulamalardan biridir özellikle video indirme kısmında. Şimdi bir video açıldığınıda algılayıp indirme seçenekleri geliyor bildiğiniz gibi bunu yapabilen başka kaliteli bir uygulama varsa söyleyebilir...
Arkadaşlar bilgisayar da Bluetooth açıp kullanmaya başlayacaktım bastığım gibi simge kayboldu ve bir türlü düzeltemedim aygıt yöneticisinde hangi sürücüyü kurarsam kurayım Bluetooth sürücüsü (AX201) sürekli sarı ünlem ve hata kodu 10 olarak karşıma çıkıyor temiz kurulum yapmak için silip tekrar...