pLowstone isimli üyenin son içerikleri

1. pLowstone

Laptop Bakımı nasıl yapılmalı?

Arkadaşlar kolay gelsin. Acer nitro an515-55 Modeline sahibim ve nerdeyse 3 yıldır bakım yapmadım ve ilk kez bakım yapacağım, yani bayağı acemiyim. Heryer toz içinde olduğunu düşünüyorum açıkcası. 98 Derece falan görüyorum minumum'a indirmek için elimden geleni yapacağım. -Fanların ve tüm...
  2. pLowstone

Honeywell PTM7950 Nasıl alınır

Yok ben de öyle biliyorum çünkü sen de aynı ürün demiştin ptm9750 ile nerdeyse diye Fakat öyle yazınca şaşırdım bi neyse alıyorum zaten :D
  3. pLowstone

Çok mantıklı ben de alırım birden fazla fakat bir şey soracağım bu satıcı arkadaş trendyol da cpu gpu yerine geçmez diye söylemiş ama bu termal macun yerine önerilen ürün olarak geçmiyor mu zaten? bide bu faz değişimli değilmiş galiba
  4. pLowstone

Çok teşekkürler yardımın için hemen alıyorum o zaman
  5. pLowstone

Çok teşekkürler her konuya yardım ediyorsun genelde en iyisi bu işse bunu alacağım çünkü laptop 98 falan görüyor delirtti beni
  6. pLowstone

Arkadaşlar güncel bulamıyorum alan var mı yakın zamanda güvenilir bir yer?
  7. pLowstone

Aliexpress'ten Honeywell PTM7950 alınır mı?

Honeywell PTM7950 Güncel link atabilecek var mı bulamıyorum güvenilir olan bir yer almam lazım.
  8. pLowstone

İffalcon 55u75a Alınmaz mı

Vallaha hocam 2. televizyon alışım olacak ilk alınan televizyon 15 yıllık televizyon öyle diyeyim size. O yüzden pek bilgim yok etraftakilerden yorum alarak almaya çalışıyorum @Tayfunns hocam kesinlikle bilgili ve güzel tv önerdi ben de çok beğendim fakat bu durum kafamı çok karıştırıyor ve...
  9. pLowstone

İffalcon 55u75a Alınmaz mı

Eski Televizyon'um bozuldu, ben de başlıkta yazdığım modeli alacaktım fakat her şeyi mükemmel olmasına rağmen servis sıkıntısı olduğunu duydum ve önermedi kuzenim bende şühpeye düştüm zaten idarelik alacaksın deyip bana bu modeli almamı tavsiye etti servis sıkıntısı da çekmezsin uygun zaten...
  10. pLowstone

F/P Televizyon Önerisi 15-30 K

Eyvallah hocam görüşleriniz için yazdım sadece teşekkürler
  11. pLowstone

Hocam sevdiğim bir bilgili saydığım abim var iFFALCON için kesinlike bulaşma servis ağı diye bir şey yok zaten TLC'nin servisi de yok KVK diye bir firma bakıyor ve bu firma telefonlara bakan bir firma o kadar düşün böyle markalarla uğraşma başın ağrır dedi LG'ye de bulaşılmaz artık dedi Onun...
  12. pLowstone

evet hocam bunu da önermişlerdi bana
  13. pLowstone

Tamam teşekkürler hocam çok saolun bunun aparatı kendileri mi yolluyor acaba yoksa biz mi alacağız internette baktım bunu buldum https://www.hepsiburada.com/everest-tk-4085-38-85-vesa-300x300-400x400-600x400-max-50kg-640mm-pm-HB00000Q3SCV @Tayfunns
  14. pLowstone

Eyvallah hocam ilk kez tv sipariş ediyorum pek bilmiyorum diye soracağım son kez bu duvara monte edilebiliyor mu attığınız model için diyorum.
  15. pLowstone

Teşekkür ederim hocam öneriniz için büyük ihtimal bu ürünü alırım. 1770584274 LG den uzak durun demişsiniz yukarda onu anlayamadım tam olarak sadece IPS panel modelleri için mi diyorsunuz
Geri