plus isimli üyenin son içerikleri

1. P

Vatanbilgisayar 15000tl Paraf Puan Kampanyası

29 gün önce başvurduğum kart yeni gelebildi sadece onaylanması 4 gün sürdü. İlk kredi kartım düşünün ve gelir derdim yok bankalara borcum yok vs vs kanser banka
  2. P

Lisansız Uygulama Kullanımı Yüzünden Gelen Mail

bir şey çıkmaz öncelikle evde kullanıyorsanız tespiti için baskın yaptırılması gerek :) bu durumda ev için savcılık makamı öyle kolay kolay izin vermez. Ayrıca ispatı çok zor şöyle ki sizin bunu kullandığınız ticari kazanç elde ettiğiniz vs vs baskın anında delillendirmeleri ve tutanak altına...
  3. P

🔥İndirim Zotac RTX 5080 Gamıng Solıd Core Oc 16gb Gddr7 66.511 TL

bu kart bende var gayet serin çalışıyor şeytan diyor bir tane daha al :D
  4. P

$125+ Ücretsiz Apı Kredisi Claude / Chatgpt (Eski Github Hesabı Şartı)

şimdi geldi bana ama openai apisi kullanan uygulama bundan aldığım apiyi girdim ama çalışmadı
  5. P

$125+ Ücretsiz Apı Kredisi Claude / Chatgpt (Eski Github Hesabı Şartı)

bana vermedi ilginç 2020 hesabım ..
  6. P

🔥İndirim Bim Dijitsu Ds25000 32 İnç Android TV 4.950 TL - Vade Farksız 6 Taksit!

sağlamını denk getirirsek fiyatlar çok iyi.
  7. P

🔥İndirim Samsung TV 4k Uhd 27.539 TL

Bu tv'den köydeki eve koydum 26'ya almıştım a101'den cam gibi valla dublexe aldığım iki tcl'de bacak attı servisiyle uğraşıyorum hala
  8. P

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

evet tedarik süreci deyip iptal edilecek kehanetimin çoğu tuttu.
  9. P

benim LG 75 Inc olandı.. Tedarik sürecine düşürüp tedarik edilemediye gelecek sanırım. Allah itopyanın eline düşürmesin. 1 haftadır ürünü kargolamadılar iptal edince de 3 gündür parayı iade edemediler hatta iade talebi alındı yazıyor sadece ?
  10. P

tv alıp iptale düşen var mı ?
  11. P

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5080 Gaming Solid Core 58.399₺

yani ben 5090 kullanıyorum.
  12. P

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5080 Gaming Solid Core 58.399₺

sömürdüm farklı hesaplarla ve hepsi onaylandı. Onaylanması mühim değil de kargoya çıkana kadar korku gerlim :D 1784498368 Kafayı yedi şimdi de
  13. P

tv siparişim hariç hepsi onaylandı :S tv siparişimi göremiyorum parayıda çekmemiş
Geri