Herkese selam oncelikle. Elektro gitara ilk defa baslamak istiyorum baslangic icin ibanez grx40 modeli nasil olur? Ya da onerebileceginiz gitar var mi? metal calmayi düşünmüyorum Turkce rock duman vb vb seyler
Agalar iyi aksamlar, Bilgisayardan telefona whatsapp uzerinden video atmistim ve daha sonra bilgisayarda virus oldugunu ogrendim. iPhone’a virus bulasmis midir? Telefonu sifirlamali miyim?
5 dakikalık mesafe var öyle supplement falan işlerine girmem. Vücut yapmak istiyorum abartı da değil
1698534403
tavuktur ıvır zıvırına ne kadar gider hiç bilmiyorum açıkçası
Agalar ip 14 pro max kullanıyorum karanlık temada wp'ye ve instaya girince kasıyormuş hissi veriyor ama temayı aydınlığa alınca çok akıcı giriyor gözle görülür şekilde. Bunun sebebi ne olabilir?
Bu bazı sitelerdeki 150- 200- 250tllik magsafe kılıflar arka kasada iz bırakır mı bazı sitelerde orijinali bile iz bırakmış. Herhangi bir telefona falan da zararı olur mu?
kanka ne şarjda oynuyorum ne de güç tasarrufu açık 1 ayda düşmesi bi tık tedirgin etti. AOD açık hep ondan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum. Oyun falan da oynamıyorum hiç.