plutonkarahanli isimli üyenin son içerikleri

1. P

Yardım En temiz ve dogru amfi ayari nasil olmali?

Beyler iyi aksamlar. Elimde Blackstar idv3 amfi var, en dogru ayarlar nasil olmali? Tesekkurler
  2. P

ibanez grx40 baslangic icin uygun mudur

Herkese selam oncelikle. Elektro gitara ilk defa baslamak istiyorum baslangic icin ibanez grx40 modeli nasil olur? Ya da onerebileceginiz gitar var mi? metal calmayi düşünmüyorum Turkce rock duman vb vb seyler
  3. P

ios’a virus bulasabilir mi?

Agalar iyi aksamlar, Bilgisayardan telefona whatsapp uzerinden video atmistim ve daha sonra bilgisayarda virus oldugunu ogrendim. iPhone’a virus bulasmis midir? Telefonu sifirlamali miyim?
  4. P

usb girişi bozulan gamepad dongle ile çalışır mı?

Gamepadin usb girişi bozuldu bozulunca sinirlenip yuvasını iyice dağıttım. Dongle alıp yapsam çalışır mı?
  5. P

Bu zamanda spora başlamak ayda ne kadar götürür

hafif bi göbek var düz hale gelmesi ne kadar sürer hafif de belli olsun spora gittiğim
  6. P

5 dakikalık mesafe var öyle supplement falan işlerine girmem. Vücut yapmak istiyorum abartı da değil 1698534403 tavuktur ıvır zıvırına ne kadar gider hiç bilmiyorum açıkçası
  7. P

Agalar öncelikle Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. salona ve yemeklere ayda ortalama ne kadar gider bilgisi olan yazarsa çok iyi olur.
  8. P

IOS iphone karanlık temada kasıyor hissi veriyor

ios 17 aşırı çöp 1 aylık telefonun pil sağlığını 99a düşürdü şimdi karanlık temada o iki uygulamaya girerken kasıyor+ bildirim sesleri
  9. P

IOS iphone karanlık temada kasıyor hissi veriyor

Agalar ip 14 pro max kullanıyorum karanlık temada wp'ye ve instaya girince kasıyormuş hissi veriyor ama temayı aydınlığa alınca çok akıcı giriyor gözle görülür şekilde. Bunun sebebi ne olabilir?
  10. P

Yardım çakma magsafe kılıf arka kasada iz bırakır mı?

Bu bazı sitelerdeki 150- 200- 250tllik magsafe kılıflar arka kasada iz bırakır mı bazı sitelerde orijinali bile iz bırakmış. Herhangi bir telefona falan da zararı olur mu?
  11. P

iphone 14 pro max pil sağlığı

arkadaşın 13ü var 7 8 ayda 91e düşmüş gayet iyi
  12. P

neyse dert değil 99da tık tık düşmesinden korkuyorum
  13. P

hocam sende o problem var mı
  14. P

güç tasarrufu modunu açınca telefon 60hz gibi oluyor kasıyor bildiğin o yüzden kullanmak istemiyorum
  15. P

kanka ne şarjda oynuyorum ne de güç tasarrufu açık 1 ayda düşmesi bi tık tedirgin etti. AOD açık hep ondan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum. Oyun falan da oynamıyorum hiç.
Geri