plutonn51 isimli üyenin son içerikleri

1. P

Oyun Bilgisayarı İçin Bütçe, Sistem ve Yükseltme Tavsiyeleri

Normal şartlarda 65k gibi bir bütçem var ancak biraz zorlayıp 70 lere çıkabilirim, zamanla parça yükseltmeye açığım ancak bu yükseltme en yakın 1-2 sene aralığında olabilir. O zamana kadar oyun amaçlı kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşamak istemiyorum. İlk olarak aşağıdaki gibi 9070xt olan bir...
  2. P

Yardım Monitör Renk Problemi

Merhaba, öncelikle kullandığım monitör modeli Samsung LS27DG502EUXUF. Problem: Monitörümde şuanda FreeSync ayarını açmadığımda ekrandaki renkler çok kötü gözüküyor, bütün renkler maviye yakın tonlarda gözüküyor. Yan yana açık renkler bulunduğunda görüntü iç içe geçmiş gibi oluyor ve kötü bir...
  3. P

Bu fiyata yakın laptopu önerir misiniz?

Bütçe en fazla bu fiyatlar. Oyun oynarken de çok sıkıntı çekmek istemiyorum. Hem okul-günlük kullanımda hiç sıkıntı çıkarmayacak hem de oyun oynayabileceğim bir bilgisayar için bunu bulabildim. Başka bir öneriniz var mı...
  4. P

Max 600 tl klavye önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BTL6VHQ6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1 Yurtdışından geldiği için fiyat artıyor ancak ben memnunum klavyeden. Mekanik kablosuz.
  5. P

ucuz oyuncun güvenilir mi

Oyunlar online oynanabilir evet ama oyuna göre bir anda oyundan atacaktır bu da aynı hesabı oldukça fazla kişiye verdiklerinden dolayı oluyor. Microsofttan satın almak en iyisi. Oyun fiyatları ile karşılaştırıldığında bedava denebilir. Belki şuan kullanan/sık alışveriş yapan vardır bu siteden...
  6. P

ucuz oyuncun güvenilir mi

Aynı microsoft hesabını belki 50 kişiye sattıkları için bu kadar ucuz. Oyunları oynarken oyundan atmalar olacaktır ayrıca gamepass ile hediye gelen herhangi bir şey kullanamazsın.
  7. P

Öneri 3000-4000 arası monitör önerir misiniz?

3000-4000TL bütçem var. 144hz olursa daha iyi olur. Hangi markalar iyidir çok fikrim yok. Öneri verebilir misiniz? Teşekkürler.
  8. P

3050 - laptop önerisi

Bu laptop hakkında düşünceniz nedir. Alınır mı sizce? Bu fiyatlarda gözümden kaçmadıysa 3050 için bulabildiğim en iyi seçenek buydu...
  9. P

Yardım M2 MacBook Air ekranda sıvı lekesi

Malesef içerisinde bu leke. Herhangi bir şekilde dışarıdan geçmiyor.
  10. P

Bir miktar alkol döküldü, hemen kurusa da lekesi geçmedi. Ekranın içine nasıl girdi bilmiyorum ancak durum bu şekilde.
  11. P

M2 MacBook air ekrana sıvı kaçtı daha önce bu sorunu yaşayıp teknik servise gönderen var mı? Ne kadar fiyat ödediniz? İncelemeden fiyat vermediler, başka bir sıkıntısı yok. Aynı problemi yaşayıp tamir ettirmiş olan varsa bilgi verirse sevinirim.
Geri