Plythop isimli üyenin son içerikleri

1. P

"Samsn112acm" SMS Dolandırıcı Mesajları

Bu dolandırıcı üst üste farklı link atarak oltalama yapıyor dikkat edin. Bu smsi açtığımdan dolayı bir sorun yaşar mıyım? Linke tıklamadım.
  2. P

6000tl bütçeye kulaklık önerileriniz nedir?

6kya çıkarttım hocam 3.5k bütçeyle doğru düzgün kulaklık bulamayacak gibiyim tek sefer alıp yıllarca kullanmak istiyorum 1721731036 Gönlümde bir yeri var test edebileceğim bir yer bulabilirsem o zaman düşünürüm çünkü karşılaştırma yaptığımda sürücü büyüklüğü olsun hertz olsun maks ses seviyesi...
  3. P

Cloud 3 ağır gibi uzun süre kulanacağımdan daha hafif bir kulaklık arıyorum. 300gramlara çıkınca 1 2 saat sonra boynum ağrıyor, kulaklarımda çınlama yapıyor ayrıca bu modelin mikrofonu çabuk bozuluyormuş.
  4. P

Ses kalitesi bakımından pek iyi olduğunu söylemiyorlar hocam. Aklımda bu vardı ancak gecikmesinden ve mikrofon kalitesinden dolayı vazgeçtim. Şuan baktıklarım hyperx cloud mix, razer kraken v2 x ve bütçemi zorlarsam razer blackshark v2 hyperspeed düşünüyorum sizce hangisi mantıklı. Aralarında...
  5. P

Cs'de ses kasarken düzgünce ses verebilecek, kafa bandı olmayan kulaklık arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
  6. P

Schneider Electric PM6-GR mi Philips SPS1050B/51 mi Almalıyım?

Doğrudur ancak PM6-GR korumaya yönelik daha donanımlı ve fiyat farkı çok olmadığı için tercih edeceğimi düşünmüyorum.
  7. P

Bu markaya çok ısınamadım schneider alsam kafam rahat eder gibi düşündüm. Aralarında fiyat farkı çok olmadığından ve koruma bakımından daha iyi duruyor olmasından schneider tercih ederim. Genel olarak söylediğiniz gibi bu sebepten en yakın zamanda toprak hattını çektireceğim. Burada paylaşılan...
  8. P

Prizimde toprak hattı yok ve elektrik çarpıyor bilgisayar kasasından. Yakın bir zamanda toprak hattını çekeceğim ancak şuan boş vaktim yok bu sebepten kısa zamanda bilgisayarı koruyabilmesi adına hangisini tercih etmeliyim? Veya önereceğiniz başka bir ürün var mı?
  9. P

Çözüldü✓ "irql not less or equal" ve "memory management" Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Anladım hocam son zamanlarda çok sıkıntı vermeye başladı eskiden böyle sorunlar yaşamazdım. Tekrardan çok teşekkür ederim konuyu çözüldü olarak işaretleyeceğim. Çözüm olarak yazdığınızı işaretlemek istedim ancak forum kullanmada yeni olduğumdan sanırım soru olarak açmamışım bu sebepten...
  10. P

Çözüldü✓ "irql not less or equal" ve "memory management" Mavi Ekran Hatası Alıyorum

İlk sefer yine bekledim 34 saniye ama bu ayarı yaptıktan sonraki ilk boot olduğunu düşünerek yeniden başlattım. Şuan düzelmiş durumda. Hocam, ilgin, emeğin ve sorunumu çözdüğün için çok teşekkür ederim. Hocam, gördüğüm mavi ekranlar için yapmam gerekenler bu kadar mı? Vanguard'ın gösterdiği...
  11. P

Denetim masasındaki program ekle/kaldır kısmında gözükmüyordu, win10 ayarlar kısmında bulunan program ekle/kaldır bölümünde halen 2 msi center bulunuyordu onları da kaldırdım, şuan temiz. Evet hocam, boot süresi uzun . MSI logolu bilgisayar açılış ekranı gelene kadar 25-30 saniye elektrik...
  12. P

Öyle yaptım şuan bir sıkıntı yok expo profil 1 ayarını açtığım ilk zamanlarda windows açılır açılmaz mavi ekran verip 4800mhz e çekiyordu. Şuan öyle bir sorun olmadı ancak hala çok geç açılıyor. 1716136514 Msi center yüklü olmamasına rağmen başlangıçta gözüküyor. Açılış süresi 30 saniyelerde hep...
  13. P

Dediğinizi yaptım biostayım. Ancak bilgisayar yaklaşık 30 saniye çevre birimlere güç vermedi. Ez mode bios sıfırladıktan sonraki profiller, advanced görünümde olan profil önceki hali.
  14. P

Öncelikle teşekkür ederim ilginizden dolayı. Şuan sadece başta belirttiğiniz yüklü olan programları silebildim işlerim olmasından dolayı jbat1 ile ilgili olan işlemi gerçekleştiremedim. Bu gece veya yarın öğle saatlerinde dediklerinizi deneyeceğim. Profil konusunda 6000mhz ve 5600mhz olarak 2...
  15. P

Çözüldü✓ F/P 650-750w Tam Modüler PSU Önerisi

Fiyatı iyiymiş, sipariş ettim. MSI da baya hoşuma gitmişti ancak fiyat dalgalanmasının tepesine denk geldiğimden vaz geçtim. Teşekkür ederim ilgi ve önerileriniz için.
Geri