PodXe isimli üyenin son içerikleri

1. PodXe

Pikap Önerisi 500-1000tl arasında

2. PodXe

Pikap Önerisi 500-1000tl arasında

Arkadaşlar arkadaşımın annesinin doğum günü yaklaşıyor ve ben uzun bir süredir pikap fiyatlarından uzağım f/p pikap önerilerine ihtiyacım var kullanan veya satın alacak gücü olmayıpp(benim gibi) bu işin meraklısı olan arkadaşlar önerilerde bulunabilirse çok sevinirim doğum günü yaklaşmış...
  3. PodXe

Çözüldü✓ Sharkoon SHP 650W 80+ Psu Almayın!

Arkadaşlar anakarttan başlayınca kablolamayı sorunu çözdüm 12v kablosu ucu ucuna yetti ama olsun şuan çalışıyor herkese teşekkür ediyorum 😊. Umarım bu sene herkes için küçük aksaklıklarla geçer. (Realistim ben kesin bı aksaklık olur)
  4. PodXe

Eve gidince anakarta ilk kabloyu takarak bı deneme yapacağım teşekkürler 😊 1609411682 Core reactor biraz tuzlu bütçeme ama daha sağlıklı olucaksa kullanmadığım tabletim falan var onu satıp alırım yıllar sonra bı OC topladik onunda başına bişey gelsin istemeyiz 😊 1609411945 Arkadaşlar OC yi...
  5. PodXe

Kusura bakma knkim yanlış anlaşılma için üzgünüm 🤕 1609411129 Anladım teşekkürler 😊
  6. PodXe

Knki sen nasil yetistirdin 1609410987 Eve gidince kesinlikle deneyeceğim fikrin için teşekkürler 😊
  7. PodXe

Hemen bı araştırmaya gidiyorum knkim 😊
  8. PodXe

Knki vallaha haklısın bir şey diyemedim 😊
  9. PodXe

Knki benim derdim kablolamadan kaynaklı daha önceden okumuştum bilmiyorum belki gözümden kacmistir kablolama ile ilgili bir durum yazdıysa Abdullah abi 1609410842 Knki kablolama düzeni için ilk olarak kablonun yetişmesi lazım yetişmedi...
  10. PodXe

Arkadaşlar konuyu bilenler belki vardır. Ben 2060 ve Ryzen 5 3600x için bı psu önerisi istemiştim. Ürünler geldi elime ve dedim ki elimde zaten shp 650w 80+ var (sıfır) ve para olmadığından kaynaklı yeni bı psu almam gerçekten çok zor falan neyse kasayı topladım dün akşam ama bilin bakalım ne...
  11. PodXe

RYZEN İŞLEMCİ ÖNERİRMİSİNİZ

Knki net 3500x Trendyol da 1241tl bandında bile gördüm 2-3 hafta önce kalan paraylada istersen bı teknolojik cihaz alabilirsin hatta zor ihtimal ama bı SSD bile alabilirsin.
  12. PodXe

Yardım Gigabyte rtx 2060 OC PRO ve Ryzen 5 3600x için F/P PSU ÖNERİSİ

Elimde Sharkoon 650w 80+ Psu bulunuyor daha kullanmadım lakin çok kaliteli bı psu olmadığını biliyorum başka malzemeler almak için bu psu yu almıştım lakin şuan elimdeki PSU yeter mi kararsızım öğrenciyim ve borcum bulunuyor bundan kaynaklı F/P bı psu önderirseniz çok sevinirim. Not: malzemeleri...
  13. PodXe

Yardım arkadaşlar internet altyapım httb evde bir kaç kişi daha kullanıyor ping bana çok geldi

Ping değerlerine buradan bakarak yanılma payın oldukça yüksek. Serverların kurulu olduğu yere göre ping değişir bu oyun için de böyledir bir internet sitesi içinde böyledir.
  14. PodXe

Yardım Sharkoon 650w 80+ Psu Gigabyte 2060 OC PRO için yeterli olur mu? Psu önerilerine açığım

Yani hiç kullanmadım lakin kutusundan çıkardım ve iade süreci de geçti
Geri