arkadaşlar her gün tarama yapıyorum bugün arkadaşım autoruns üstünden bakalım dedi 2 tane not verified gördüm konumları. kendi dosyları ama içime bir sıkıntı çöktü bu ssd yi 6 ay önce aldım steam dışı google da güvenmediğim sitelere girmiyorum hiç bilen eden varsa yardım ederse sevinirim
Knk uygun boya bulamadım bide termal macun suan elimde yok ikisini de alıyım yapcam
1749470146
Arka plate beni korkutuyor gerisi kolay bide boya bulamadım.
Hocam hangi boyaları kullandınız çok güzel durmus.
1749368975
Yarı yarıya var deniyimim kartın tek kastik kismi yapsak yoksa tamamen mi arkayı fa boyadam diye düşünüyorum
Knk zaten temizlik zamanı geldi ondan boyamak gibi bir düşüncem var.
1749367392
Arka blackplate boyanmaz diyorlar benim sıcaklık takıntım var daha artar diye korkuyorum bide elimde bütün malzemeler var sanaciyim.
Knk renk iyice gitmeye başladı ondan böyle düşündüm.
1749307942
Aekayı boyamaya gerek yok diyorlar ona karar veremedim düzgün yapabilirim bence tek sorun nereyi neyle boyucam.
Arkadaşlar iyi günler dilerim uzun zamandır ekran kartını beyaz boyamak istiyordum. Şu an ekran kartının bakım zamanı geldi geçiyor bayramdan sonra boş olduğum zaman bakımını yapacağım. Kasadaki her şey sıfır ekran kartı eski kaldı garanti konusunca endisilenmeye gerek yok. Aklıma tek takılan...