poina isimli üyenin son içerikleri

1. P

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S26+ 512 GB ( Samsung Türkiye Garantili) 76.048,45 TL

Ödeme kısmında başvuruyorsun hemen sonuçlanıyor. Eğer çıkarsa bankaya müşteri oluyorsun kullanmaya başlıyorsun. Diğer kullandığım alışveriş kredisi öyleydi. Bu da aynı mantıktır diye tahmin ediyorum yanlış bilgi de vermeyeyim.
  2. P

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S26+ 512 GB ( Samsung Türkiye Garantili) 76.048,45 TL

zip alışveriş kredisiyle faizssiz 3 olma şansı var
  3. P

s26 ultra 256gb samsung öğrenci indirimiyle 88kya geliyor ekstra5 kupon koduyla aynı şekilde s26+ samsung öğrenci indirimi ve kupon koduyla 76300 e geliyor direkt samsung.com dan bir tane öğrenci adına hesap açıp kayıt olabiliyorsunuz.
  4. P

Öneri Forza Horizon 6 Yı En Ucuz Nasıl Alırım?

Ciddi fark olan oyunlar oluyor. Evet 6 dolar için riske girmeye değmez, ucuza alınmayacağını düşünerekten örnek olarak verdim. Yaptığımız bölge değiştirmeyi galiba amacından saparak kullanınca ban yeme riski artıyor. Key satış vs..
  5. P

20 Saat Vac Banı Yedim???

Takım arkadaşının da hile olma ihtimali var.
  6. P

Yardım Lexar M2 Ssd ve Farklı Tavsiyeler

https://www.tomshardware.com/reviews/lexar-nm790-ssd-review/2. Ssd nin testleri.
  7. P

🔥İndirim GIGABYTE PSU MODÜLER 1000W 80+PLATINIUM GP-AE1000PM PG5 ICE 9.529 TL

İtopya da msi mpg a850gs 7600tl
  8. P

Yardım Lexar Nm790 2tb Alınır mı

Oyun oynuyorum sadece dramsız olması çok büyük eksi olur mu ram önbelleği kullanıyormuş.
  9. P

@kyemre058
  10. P

Dram yok ama farklı bir yapı kullanıyomuş 11000 TL'ye alınır mı
  11. P

Bilgisayar Bileşenlerine En Çok Taksit Veren Kart Hangisi?

N11 axess 9 taksit seçeneği var.
  12. P

Bu Sistem 50.000 Tl Eder mi??

Ağır kazık
  13. P

Hocam steam için bölge değiştirme muhabbeti var. Kaliteli bir vpn ile konuma bağlanıp bir kere alışveriş yapıyorsun, o ülkenin fiyatlandırmasına geçiyor. Tabii problemleri de var steam bunun yasak olduğunu belirtiyor. 3 aydı galiba o ülkenin para birimini falan kullanıyorsun bide. Ben Ukrayna...
  14. P

Yok hocam klasik sürüm.
  15. P

Ben Ukrayna pazarını kullanıyorum Türkiye pazarıyla aynı fiyat şu an. Bi kontrol ettim de en ucuz çin yuanıyla satışta galiba 43 dolar. Şu an bu fiyatların aşağısına bulmak zor galiba
Geri