poina isimli üyenin son içerikleri

1. P

20 Saat Vac Banı Yedim???

Takım arkadaşının da hile olma ihtimali var.
  2. P

Yardım Lexar M2 Ssd ve Farklı Tavsiyeler

https://www.tomshardware.com/reviews/lexar-nm790-ssd-review/2. Ssd nin testleri.
  3. P

Yardım Lexar Nm790 2tb Alınır mı

Oyun oynuyorum sadece dramsız olması çok büyük eksi olur mu ram önbelleği kullanıyormuş.
  4. P

@kyemre058
  5. P

Dram yok ama farklı bir yapı kullanıyomuş 11000 TL'ye alınır mı
  6. P

Bilgisayar Bileşenlerine En Çok Taksit Veren Kart Hangisi?

N11 axess 9 taksit seçeneği var.
  7. P

Bu Sistem 50.000 Tl Eder mi??

Ağır kazık
  8. P

Öneri Forza Horizon 6 Yı En Ucuz Nasıl Alırım?

Hocam steam için bölge değiştirme muhabbeti var. Kaliteli bir vpn ile konuma bağlanıp bir kere alışveriş yapıyorsun, o ülkenin fiyatlandırmasına geçiyor. Tabii problemleri de var steam bunun yasak olduğunu belirtiyor. 3 aydı galiba o ülkenin para birimini falan kullanıyorsun bide. Ben Ukrayna...
  9. P

Yok hocam klasik sürüm.
  10. P

Ben Ukrayna pazarını kullanıyorum Türkiye pazarıyla aynı fiyat şu an. Bi kontrol ettim de en ucuz çin yuanıyla satışta galiba 43 dolar. Şu an bu fiyatların aşağısına bulmak zor galiba
  11. P

Sistem Toplama Kararsızlığı: AMD ve Intel Seçenekleri

Hocam aradaki 2.000 TL farka Bence fazlasıyla değiyordur indirimle ilgili herhangi bir şey görmedim bir bilgim yok. Aynı kart asus adı altında satılsa 8-10k arası fiyat çekerlerdi diye düşünüyorum. İntelle hiç alakam yok ne desem yalan olur.
  12. P

Birisi matx birisi düz atx boyut farkı var. Gigabytın vrm ve soğutması daha iyi işlemci için daha iyi olacaktır. Bir de usb sayısı farkı var. Asusun giriş seviye ürünlerini beğenmiyorum. 1778325449 Normal de ben de b650 eagle alıcaktım @kyemre058 önermişti araştırmıştım fiyatına göre baya...
  13. P

Anakart olarak amd işlemci alacaksan Gigabyte B650 eagle oturmuş bi anakart onu öneririm. Anakartını b650 tarafından seçmen senin için daha iyi olacaktır.
  14. P

Soğutma olarak kendim de kullandığım Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ü öneririm beyaz ve siyah seçeneği de var https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-liquid-freezer-iii-pro-360-argb-beyaz-acfre00188a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1084674267.html beyaz olan 5630tlye düşmüş 1 adet...
Geri