PoizDev! isimli üyenin son içerikleri

1. PoizDev!

HP Omen 16 önerir misiniz?

Sağolun hocam. İnceleyeceğim.
  2. PoizDev!

Hocam şahsi olarak Monster'a çok iyi bir gözle bakamıyorum. Başka bir firmadan 3070 Max-P ve mümkünse 32 RAM (ve üstü) olan bir laptop alabilir miyim?
  3. PoizDev!

Hem iş hem oyun için hocam.
  4. PoizDev!

Selamlar dostlar! Hepsiburada üzerinden klasik dizüstü bakma eğlencemi yerine getirirken 37,999 lira civarında Hp Omen'ın 3070 ti 12700h işlemcili bir modelini buldum. Aşırı tatlı F/P ürünü olarak duruyor fikrinizi almak istedim incelemek isteyenler olursa linki bırakıyorum...
  5. PoizDev!

Çözüldü✓ RTX 3070+ Laptop önerisi.

Legion serisi dizüstüler radarımda. Stoğa Ryzen versiyonları girerse almayı düşünüyorum. 2. El alabilirim dürüst olayım.
  6. PoizDev!

Dediğiniz gibi, şahsen oyun oynamayı çok severim çalışmadığım zamanlar da oyun oynamak için bu tarz cihazlara yöneldim hocam. Öneriniz için teşekkürler. :)
  7. PoizDev!

Teşekkürler hocam, inceleyeceğim. 1656763430 Öneriler için teşekkürler hocam, MSI fena durmuyor onu almayı düşüneceğim.
  8. PoizDev!

Hocam zaten daha mantıklı ki. Çok yer değiştirmesem kesinlikle düşünmeden masaüstü bir sistem tercih ederim. Fakat şu an için hem şehrimin içinde hem şehir dışında aşırı farklı konumlarda olmamı gerektiren durumlar olabiliyor. O zaman dizüstüler hayat kurtarıcı olabiliyor o yüzden şu anda bu...
  9. PoizDev!

Hocam çok seyahat ederim ve gittiğim her yerde rahatça çalışmak istiyorum. İnanın bu bütçelere dizüstü almak benim de içime pek sinmez ama daha rahat olacağı için dizüstü tercih ediyorum. Malumunuz kasalar 20 kiloya kadar varıyor hatta geçiyor bile. Maalesef gittiğim her yere götüremiyorum.
  10. PoizDev!

hocam 25k altında düzgün bir şey kalmadı ki şu devirde bilgisayar almak isteyenler zaten en az 25k gözden çıkarmak zorunda.
  11. PoizDev!

hocam hiç farketmez. illa bir şey belirtmem gerekirse 35/40k diyebilirim. 5k daha ekleyebilirim üstüne
  12. PoizDev!

Dostlar selam! Kendime dizüstü kanadında güzel bir cihaz arıyorum. Hem çalışacağım hem oyun oynayacağım.32 RAM 1 TB SSD civarlarında olursa sevinirim. İkinci ele karşı bir önyargım yok F/P 2. el bir laptop bulursanız almayı düşünebilirim. Önerilerinizi beklerim, şimdiden teşekkür ederim :)
  13. PoizDev!

RTX 3080'e 750w Gold PSU yeterli midir?

Oldukça uygun bir fiyata 3080 bir sistem buldum fakat maksimum PSU seçeneği 750W Gold sertifikalı bir PSU. Biraz kaygılandım size sormak istedim sizce yeterli midir?
Geri