poladmsybl32 isimli üyenin son içerikleri

1. P

İphone 16 Pro Pil sorunu

şarj aleti orjinal telefon 16 pro
  2. P

İphone 16 Pro Pil sorunu

780 devirde 87% pil mükemmel hocam ya bende bu gidişle 700 devirde 78 i falan görür heralde
  3. P

İphone 16 Pro Pil sorunu

Ya gerekirse parada veririmde telefonun açılmasını istemiyorum işte anlamıyorum hani abi neden ben ya telefonda öyle 2 bin liralık bir şey olsa umrumda olmaz sonuçta her hafta almıyoruz ki 1771789219 telefonumda bir problem olmadığına emin olursam rahat olurum, 2 kez şarj ediyorum günde 75-35%...
  4. P

İphone 16 Pro Pil sorunu

Şarjda hiç kullanmıyorum ki
  5. P

İphone 16 Pro Pil sorunu

Herkese merhaba. Eylül 1 de sıfır iphone 16 pro aldım. Şuan 6. ayımdayım. Telefon ilk kez 69 devirde 99% pile indi 74 devirde 98% e 135 devirde 97% e indi ve şuan 165 devirde 96%. Bu ne kadar normal aklım almıyor çıldıracağım resmen telefonu aldığım güne lanet ediyorum. Kuzenimde aynı cihaz 509...
  6. P

İphone 16 bu pil normal mi?

Öncelikle herkese merhaba. Eylül 1 de sıfır İphone 16 pro aldım. Telefonda herhangi bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Şarjda asla kullanmıyorum genelde 20-90% arası kullanırım. Azıcık oyunda oynuyorum. Pil sağlığım ilk düştüğünde 69 devirdi, 75 te 98% düştü şuan 135 devirdeyim ve 97. Anlamıyorum...
  7. P

İphone 16 Pro Pil sağlığı normal mi?

Öncelikle herkese merhaba. Eylül 1 de sıfır İphone 16 pro aldım. Telefonda herhangi bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Şarjda asla kullanmıyorum genelde 20-90% arası kullanırım. Azıcık oyunda oynuyorum. Pil sağlığım ilk düştüğünde 69 devirdi, 75 te 98% düştü şuan 135 devirdeyim ve 97. Anlamıyorum...
  8. P

İphone 16 Pil sağlığı düşüşü

Valla herşeyi yapıyorum. 20-80 arası kullanıyorum çok özen gösteriyorum
  9. P

1764574076 Çok teşekkür ederim. Yani endişelenmeme gerek yok diyorsunuz hocam. Bu ay içinde 2% düşüş yaşadım görelim bakalım neler olacak :)
  10. P

Birkaç gündür yazıyorum fakat cevaplar beni tatmin etmiyor. Abilerim, telefonu 4 aydır aldım 78 döngüde şuan. 69 devirde 99% pile düştü şuanda 98% e. Aldığım yere götürdüm sorun olmadığını kullandığını söylediler eğer 85 lere düşerse değiştire biliriz dediler. Ama tüm arkadaşlarımda daha düşük...
  11. P

İphone 16 pro pil sorunu

Arkadaşlar lütfen bana yardım edin. Telefonu normal kullanıyorum günde ortalama 5 saat oyun falan oynamıyorum. Benide idare ediyor hiçbir sıkıntı çıkarmıyorum AMA bu telefon nasıl oluyorda sadece 77 devir sayısında 98% pile düşüyor? tüm arkadaşlarımda ilk düşüş 180-200 arasında olmuştu. Bende 69...
  12. P

İPHONE 16 PRO PİLİM ÇOK HIZLI DÜŞÜYOR

Merhaba öncelikle telefonu 3 aydır aldım ve hiçbir şekilde oyun ve b oynamıyorum telefonu ağır kullanmıyorum. Buna rağmen herkesde 200 devirlerde düşerken bende 69 devirde 99% a 77 devirde 98% e düştü. neden oluyor hiç bilmiyorum abi lütfen yardım edin ne yapmam gerek
  13. P

İphone 16 Pro Pil sorunu

Endişelenecek bir durum yok ozaman diyorsunuz yani hocam.😇
  14. P

İphone 16 Pro Pil sorunu

Teşekkür ederim hocam, 1-2 yerde okudum Düzenli pil yaptığım için telefon kalibreni anlıyor ona göre zamanında düşürüyir demişti pek inanmamıştım. İnşallah bir problem olmaz ya, Biraz kötü hissettiriyor açıkçası herkeste 7-8 ayda düşüp bende 3. ayda düşmesi
  15. P

İphone 16 Pro Pil sorunu

Öncelikle Merhaba. 3 ay önce İphone 16 pro sıfır aldım. Telefonu asla ağır kullanmadım günde ortalama 5-6 saat falan. Tüm arkadaşlarımda 14-15-16 modellerinde ilk pil düşüşü 7. ayda falan olmuştu ağır kullanmalarına rağmen. Ben bukadar özenle kulllanırken 20-80 arası kullanırken neden sadece 70...
Geri