Bana yaptik dedide bu ayın 15 i gibi maaş yatacak ozaman gözükür dendi arkadaşla beraber tekrar gidip 30 32 isteriz en kötü ama şeflede kötü olmak istemiyorum.
Usta konuştum kendiyle diğer ay 28 yapacaz diyoda zam gelecek zaten kendilerinden ilgisiz zaten zam gelecek demeyi unuttum bide ilk işim diyede birsey diyemedim bir inşaat işcisinin normal geliri nekadar? Sigorta, kredi başvurum için lazim buarada.
Ben bu yaz hem harçlık çıksın hemde sigorta olsun diye bir işe girdim arkadaşın tavsiyesiyle bana girmeden 28 dedi arkadaşım ama gittiğimizde ikimiziede 24 bin tl dediler normlade ben orda yapılan yerlere bakmak için sabah birşeyler çalınmasın diye işe girdim onun dışında herşeyi yapıyorum...
bu sene veya geçen sene olması lazım 1. Sınıfın yarısında dönemi tamamlayamadan ailevi sebeplerden dolayı bıraktım 2. Öğretim okuyordum okulu dondurmadım kaydı silmedim benim girdiğim senede son 2. Dönem senesiydi ben simdi geri donebilirmiyim donebilirsem dersleri nasıl yapacağım ?
İlk günlerden kendini zorlama sevmeni zorlaştırır ilk bikaç hafta git eğlen yeni hareketler dene yarışma yok önünde takıl biraz herzaman gitmek isteyeceğin bir noktaya gelince ciddileşip üstteki arkadaşın dediklerini yaparsın
Bu arkadaşlar kaç senesinden fiyat söylüyor anlamadım ben öğrenciyim yurtta kalırken elime ne geliyorsa yemeğe gidiyordu ama birikim içinde hesaplarsak 10 12k aylık urtta kalacaksan birikimde yaptırır
1743928573
Liseymiş çok pardon haftalık 500 yada 1k yeter