Polat Alengir isimli üyenin son içerikleri

1. Polat Alengir

Netlerim Çok Düşük En Hızlı Sürede Yükseltmek İstiyorum

sorma ya bende aynı durumdayım deneme kulübüne geçen sınavdan sonra kaydoldum msüye girmeden önceli 345 deneme netim 61 geldi MSÜye girdim açıklandı 25 net yapmışım mentalimi baya patlattı 1 haftadır ders çalışmıyorum ne olacaksa olsun artık saldım ben yksi
  2. Polat Alengir

Neden çoğu esporcu/ yayıncı / youtuberler Superlight 2 Kullanıyor ?

Neden abi neden ya o kadar güncel teknolojili mouse varken neden superlightan kopamıyorlar ???
  3. Polat Alengir

Intel 5 225F RTX 5060 Ti 16GB 49999 TL‼️🚨

1972 tl fark ile 2tb ssd alınabiliyor oha
  4. Polat Alengir

❌İndirim Bitti! Logitech Orijinal Notebook Çantası 669₺

Ürün altındaki 20 tl kodu alınca sepette 669 oluyor. Siyah rengi 1000tlden başlıyor. https://ty.gl/8u68cqryg7pkv
  5. Polat Alengir

Yardım Atk Ghost Ultimate alınır mı ?

hangi renk var sende 1774717516 gölge ilgimi çekiyor ama kalmamış
  6. Polat Alengir

memnun musun hocam pil nasıl gidiyor
  7. Polat Alengir

valla atk biliyor bu işi her ürünü şok ediyor insanı biraz daha beklesek bence Logitech superstrike switch sisteminden bile yapar 1774713461 ahahaha aynı anda yazmışız son mesajıma baksana. bende ondan şüphe ediyorum şimdi gidip 5k ghosta veririm 1 ay sonra Superstrite gibi ürün çıkarır ve 6k...
  8. Polat Alengir

ikinci el a9 ultimate falan al 1774713289 reis atk ekosistemi kurmak istiyorum atk rs6 air var klavye olarak herşeyi atk alıp tek driverden hepsini yönetmek istiyorum o yüzden atk dışı marka almayacağım
  9. Polat Alengir

air alacaktım 3900 plastik. ghost 5000 karbonfiber pek bir olayı yok ise air alacağım onun için konu açtımda
  10. Polat Alengir

Merhabalar a9 air alacaktım zamdan sonra arada 1k küsür falan fark oluyor sizce değer mi ? karbonfiber olmasının artısı varmı mesela sağlamlık olarak çokmu sağlam oluyor ? birde sanırım mekanik switch kullanıyormuş optik switch ile farkı nedir ? Mouse fiyatını bilmeyenler için fiyatı 5.000 ₺
  11. Polat Alengir

Çözüldü✓ Sistemim ne eder araç alacağım

altın borç almak baya mantıksız ve sinir bozucu bir olay ya 1.5 sene önce pc almak için teyzemden birtane çeyrek aldım 4500-5000e bozdum birkaç ay sonra 10k ödedim o saatten sonra dedim açlıktan ölsem altın borç almam
  12. Polat Alengir

2000 tl fp mouse önerisi

zam gelmez büyük ihtimal 2 hafta önce falan zam yaptılar tüm ürünlere
  13. Polat Alengir

🔥İndirim Schafer Thermochef XL Airfryer 1399 TL (artık 1499 TL)

valla bende düştü baya ELEKTRONİK kodu ilede 300 daha düştü 1600e sipariş verdim
  14. Polat Alengir

🔥İndirim Schafer Thermochef XL Airfryer 1399 TL (artık 1499 TL)

kanka iyi mi? bu alıcam evede tavuk patates için falan
  15. Polat Alengir

Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

thunderobot al
Geri