sorma ya bende aynı durumdayım deneme kulübüne geçen sınavdan sonra kaydoldum msüye girmeden önceli 345 deneme netim 61 geldi MSÜye girdim açıklandı 25 net yapmışım mentalimi baya patlattı 1 haftadır ders çalışmıyorum ne olacaksa olsun artık saldım ben yksi
valla atk biliyor bu işi her ürünü şok ediyor insanı biraz daha beklesek bence Logitech superstrike switch sisteminden bile yapar
1774713461
ahahaha aynı anda yazmışız son mesajıma baksana. bende ondan şüphe ediyorum şimdi gidip 5k ghosta veririm 1 ay sonra Superstrite gibi ürün çıkarır ve 6k...
ikinci el a9 ultimate falan al
1774713289
reis atk ekosistemi kurmak istiyorum atk rs6 air var klavye olarak herşeyi atk alıp tek driverden hepsini yönetmek istiyorum o yüzden atk dışı marka almayacağım
Merhabalar a9 air alacaktım zamdan sonra arada 1k küsür falan fark oluyor sizce değer mi ? karbonfiber olmasının artısı varmı mesela sağlamlık olarak çokmu sağlam oluyor ? birde sanırım mekanik switch kullanıyormuş optik switch ile farkı nedir ? Mouse fiyatını bilmeyenler için fiyatı 5.000 ₺
altın borç almak baya mantıksız ve sinir bozucu bir olay ya 1.5 sene önce pc almak için teyzemden birtane çeyrek aldım 4500-5000e bozdum birkaç ay sonra 10k ödedim o saatten sonra dedim açlıktan ölsem altın borç almam