Polat Alengir isimli üyenin son içerikleri

1. Polat Alengir

Kredi kartına nasıl para yükleyebilirim ?

bir şey değil ya kupon vardı gitmeden alayım dedim tüm olay bu ve hallettim no problem. Mouse: Scyrox V6...
  2. Polat Alengir

hallettim sipariş ettim mouseyi. taksit yapmadım tek çekim yaptım sipariş tutarı 2089 tl. 400 küsür kredi kartı limitim vardı. 1670 tl ben yükledim. taksit yapmadım kredi kartı limitinimi ödeyeceğim sonraki ay yoksa toplam parayımı yani 2089 tly mi ? niye taksit yapmadım bilmiyorum peşin...
  3. Polat Alengir

İlk defa sistem topladım ne yapmalıyım?

orası da doğruda uğraşırmı acaba:)
  4. Polat Alengir

İlk defa sistem topladım ne yapmalıyım?

indirim yokken bile bence bu kadar tutmaz neyse toplamış adamın aklını bulandırmayalım belki fiyatı yanlış yazmıştır
  5. Polat Alengir

aynen işte para sorun değil bonus kredi kartına yatmış banka kartına yatsa şimdiye almıştım sanırım karta para yükleme olayı çalışıyor sabah uyanık kafa ile yaparım şuan yanlış bir şey yapsam git uğraş dur
  6. Polat Alengir

denedim olmuyor çalışmıyorum öğrenciyim maaşım yok 3000 tlyi bile kabul etmiyorlar 1764287664 garanti olur demi az önce bir konu okudum şu etketlediğim ahmet tunc internet harcama limitini aşamazsınız falan yazmıştı paranıza bloke koyulur gibisinden birşeyler yazmıştı yok öyle bir durum demi
  7. Polat Alengir

@ahmttunc reis sen bu konulardan anlıyordun sanki bi akıl versene cahilim bu konularda.
  8. Polat Alengir

merhaba arkadaşlar garanti bankasını kullanıyorum 2500 tl kredi kartı limitim var bu ay birkaç harcama yaptım kredi kartı ile 450 TL limitim kaldı. Ve bankaya üye olduğumda bir arkadaşın kodunu girdim 1000 tl bonus gelecekti bu bonus bugün kredi kartıma yatmış. ben banka kartına yatar diye...
  9. Polat Alengir

70K TL Laptop Öneriri yapar mısınız

benim attığım iyidir. intel işlemci olduğu için oyunlarda amd işlemcili laptoplra göre daha az performans verebilir fakat iş için kullanılacaksa render vs mükemmel bir cihaz normalde 67k dana aşağıya yoktu bugün black friday başladı güzel bir fiyata inmiş yapıştırın direk
  10. Polat Alengir

70K TL Laptop Öneriri yapar mısınız

https://app.hb.biz/IuDObfjUYJ4E
  11. Polat Alengir

20K'ya alınabilecek en iyi tablet

ucuz bir şey alabilirsin ben ipad a16 aldım kalemi kılıfı cartı curtu derken 20 fln tuttu dünyanın en işlevsiz cihazı falan ders dışında açmıyorum bile abimde honor pad 10 var 14k ya aldı sanırım baya güzel 120hz falan ben beğendim şahsen
  12. Polat Alengir

Sıvı soğutma alıcam yardım

kule tipi yeterli olur 1764277277 https://forum.donanimarsivi.com/konu/nzxt-sogutucu-999-tl-cok.1184066/
  13. Polat Alengir

Sıvı soğutma alıcam yardım

bu işlemciye 3600mm bilemedim
  14. Polat Alengir

🔥İndirim Fifine Ampligame A6TW 3k Peşin fiyatına 3 taksit itopya

ikinci el tarafına bak ben sık sık inceliyorum dün dolap uygulamasından a6t aldım 1120tlye bugün kargoya vermişti.
  15. Polat Alengir

❌İndirim Bitti! Qcy Sp2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör -299 TL

incelemeri izledim mükemmel bir şey yorumlarda 600 tl'ye indirimler alanlar var bu fiyata kaçırmayın alın atın eve kalsın ben müzik falan dinlerim veya tablette dizi film izlerken bağlarım. Maç günleride efsane olabilir telefondan izleyenler için
Geri