Arkadaşlar kısa zaman önce dolandırılmış oldum şimdi elimden gelebildiğince anlatmaya çalışacağım. Sizlerin yorumları ve yardım yanıtlarınız benim için değerli olacaktır.
İki haftadır ikinci bir laptop arayışım vardı. Bildiğim tüm uygulama ve sitelerde arama yaptım. Bütçem kısıtlıydı. Fakat...
Bilgisayarım sadece açılışta değil her zaman açıp kontrol ettiğimde artık böyle görünüyor. Başlangıç uygulamalarım görünmüyor.
( Görüntülenecek başlangıç öğesi yok ) yazısı var.
Bilgisayarım sadece açılışta değil her zaman açıp kontrol ettiğimde artık böyle görünüyor. Başlangıç uygulamalarım görünmüyor.
1707609289
Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
İYİ GÜZEL TERCİH GİBİ. FAKAT KASANA UYUMLU MU DİKKAT ET. VE BU ARADA AKAKÇE İLE ARAŞTIRMAYI DENE KENDİNE DAHA UYGUN BULABİLİRSİN DE. PEK FAZLA ANLAMAM YAKIN Bİ ZAMANDA BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ARŞTIRIRIM ALACAĞIM SIRADA. SDCE FİKİR VE GÖRÜŞLERİMİ SANA BİLDİRDİM. *PERFORMANS ÖNEMLİ FAN SAYISI...
1Tb m2 ssd bulunuyor kasamda fakat yeterli bulamıyorum gibi. Sizce? Unreal Engine indireceğim ama sdd'mi kullanmam iyi olrmu bilmm. Bunun hakkında bilgileriniz varsa görüşlerinize açığım.
Yeni aldığım hazır sistem kasa var mükemmel bence. Fakat bende olan monitör eski vga girişli ekran kartında ve anakartta girişi olamadığı için dönüştürücü aldım. Bunu anlatmak istedim belki bundan olabilir.
Olay şu ki bazen arada (pc açılışında) ekran birkaç defa siyah ekran geliyor tamamen...
Aga gamegaraj gördüğüm en iyi sistem seçenekleri çok bulunuyor ama tek takıldığım ekran kartının inno olması Asus olmasını tercih ederdim. Hem inno 3060ti bile Asus 3060dan ucuz ndn mrk ettim. Markalı diye mi aradaki fiyat farkı?