Badrockta sürüm seçilmiyor diye biliyorum ve oyuna ilk girdiğimde kasanın içerisinden cızırtımsı ses gelmesi normal mi? İlk defa RTX serisi kullanıyorum.
Hazır sistem almıştım 2 hafta oldu ve bu görüntü cidden hiç hoş değil. Karttan kaynaklı bir şey olabilir mi?
Oyun içi görüntüler:
Dünyayı oluşturduktan sonra belli bir süreliğine sanırım ekran kartından 5-10 saniyelik bir cızırtı geliyor. Dünya tamamen oluştuktan sonra ses gidiyor.
Göz atarsan çok sevinirim hazır elde ilk ayın taksidini ödeyebilecek kadar para varken şimdiden almayı isterim. Bir de temmuz da zam olur belki maaşlara o da etkiler mi bu piyasayı bilmediğim için beni 3-4 yıl idare etsin yeterli gözüyle bakıyorum.
Ryzen 5'li sistemi sanırım sadece mağazalarda satıyorlarmış ama aynı sistem 1k fazlayla yine satılıyor fakat maalesef maxi kart kullandığım için o kadar kart seçeneği arasında taksit uygulanmayan tek karta sahibim..
Bu yüzden incehesap, itopya gibi yerlerde 3 taksit fırsatı mevcut şu an için...
Teşekkürler cevap için ama vatan ve gamegaraj'a yaklaşımım maalesef iyi değil.
https://www.incehesap.com/iron-pulse-tavsiye-sistem-fiyati-80906/ Bu sistemi almayı planlıyorum. 7600 ile 7600x'in pekte farkı var mı? Eğer gereksiz ise 7600'e düşürebilirim işlemciyi.
Merhabalar, bilgisayar parçalarından anlamıyorum. Bu yüzden hazır sistem almayı düşünüyorum.
Bütçem çok fazla değil. 47.000 Tl'den en fazla 53-54.000 Tl'ye kadar verebilirim.
İncelediğim hazır sistemlerde bu 2 sistemi gözüme kestirdim. Daha iyi sistem öneriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum...