Numara tr de ,kiralık muhtemelen uğraşmadım.
En son başka bir dolandırılan arkadaşla konuştum , kullandıkları iban sürekli değişiyor.
Arkadaşta bıçak kaybetti.
Şuanda skini sağda solda görünce bi içim gidiyor ama artık normal hayatımda pek bir etkisi kalmadı. Ara sıra cs ye girince elimi boş...
Eyvallah reis bende nasıl ayıkamadım adamlar ibana para istiyorlar. Amcamlar falanda dolandırıcı olduğunu söylemesine rağmen kandım.Nasıl manipule edildim ben bile anlamadım.
1750753116
Sitenin işleyişini bilmediğimden dolayı kandım tamamen.
eyvallah reisler ama içim daralıyor az para degil bir de yeni bilgisayar almak için satışa koymuştum bazen kendi kendime diyorum keşke 13500 teklif edene satsaydım diye. Babam jandarmayla falan konuşacağını söyledi .Bende adliyeye uygun bir PDF düzenleyip yolladım. Sonuç çıkmaz ama denemekten...
Dün cs deki itemimi satarken dolandırıldım.
Nasıl oldu derseniz ilanıma gelen müşteri beni wp dan video yollamamı istedi. Bende yolladım wp üzerinden kendisiyle konuştuk falan. Daha sonra kendisinin attıgı linke nasıl bastıysam item sattıgım yerin kopya bir yerine attı bende garipsemedim bu...
Genellikle mouse pad kullanmayan birisiyim, bunun sebebi ise laptop ile uğraşırken bazen farklı yerlere gitme ihtimalim olabiliyor.
Bu sebeple kablosuz şarjı iyi giden bir mouse arıyorum. Laptopta USB portlarında temassızlık sorunu oldugundan kablolu fareler ile birçok kez sorunlar yaşadım. USB...
Sınavda defter ve kitabımı masanın altında unuttum Sınav kagıdımı hocaya verip hocadan dışarıya cıkmak için izin istedim ve çıktım. Döndüğümde defterdeki notları bana göstererek bunların sınav kopyası olduguna dair bir ima yaparak notları aldı. Sınavdayken hiçbir kopyayla yakalanma falan...
r5 5600 ddr4 sistemde kullanacagım.
1080p de güzel işler çıkarsa bana yeter.
Aklımdaki kartlar şunlar;
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-tertemiz-gigabayte-rx-6600-ekran-karti-1195659833/detay/...
Evet dediğiniz gibi yaptım ve wifi driverini kurdum.
İnternete baglanabildim.
Win otomatik güncelleme de yaptım.
Ama Touchpad halen çalışmamakta.
Asusun sitesinden Touchpad driverini kurmama rağmen çalışmıyor.
Harici mouse ile devam ediyorum şuan.
Cihaz elime freedos olarak geldi.
Cihaza win 10 yüklemeye çalışırken
Cihaz ssd yi görmüyordu.
Bende VRM ayarını biostan kapattım.
Bu şekilde kurulumu geçtim.
Ardından internete bağlanmami istedi.
Evdeki tüm internete bağlanabilen cihazlar baglanabilirken laptopum bağlanmadı.
Bıos ekranında...
NSS de yazi hatası var.
Onunda bir çözümü yok malesef.
Ondan yeni vir futbol oyuncusu kariyeri oyunu arıyorum. Mobil olacak .
Play Store'da olmasına gerek yok anladınız siz :D
Andorid cihazımda oynayacağım.
Donanımin onerdigi laptopu alacam.
Oyun açan laptop dediği olan iyi duruyor ondan alırım 100fps çekiyor valoda senin de 10k ya aklına güzel cihaz geliyorsa onerebilirsin.