Benim söylemek istediğimde tam olarak buydu. Yani ben aynı interneti kullanıyorum hiçbirşey değişmedi ve bir anda +20 ping fazla alıyorum. Bu giden yolun...
Anlıyorum ama galiba pop noktalarının yönlendireceği serverların değişebileceğini galiba bilmiyorsun. Anladım ki çok bilgili bir arkadaşsın o yüzden daha...
Seni tamamen unutmuşum. Bu bugün girdiğim faceitteki sunucu aklıma geldi bir kenara yazdım. Sunucuda cloudflare warpsız 85 pingim vardı. Bende merak ettim...
Aslında bunu denediğim için yazdım. Ama bunu direkt dns ile denemedim. cloudflare warp programı ile denedim. Galiba bu programda ekstra ip değişikliğide...
Dns değişikliği pingi etkiler. Bu söylediğin şeyle aynı noktaya geliyor zaten. Sunucu atlamasından bahsediyorsun. İnternetim aynı fakat gönderilen sunucu...
Aynı sorun bende de var türktelekom. Sorun bence dns serverları ile alakalı. Bilgisayarımdan bir türlü dns değiştiremedim fakat cloudflare warp kullandığım...
Arkadaşlar internet arızasından sonra pingim tüm online oyunlarda baya bir yükseldi. Örneğin cs2 faceit alman sunucusunda 82-83 alıyorum eskinde 45-50...
Warp ping değil jitter(kayıp) yapar. Artık konum ve adres değiştiriyor. Ve istediğin konumu seçemiyorsun malesef rastgele atıyor. Cs2 üzerinde denedim...