Hakanlık çok bir mevzu yok . En önemli etken zemin , hava şartı sonra da abdulkerimin olmaması . Abdülkerim bu savunmanın bel kemiğiydi samet mili takımın...
Benimki düz m3 ilk çıkan seri malzeme kalitesi farklı olabilir fakat ben yıllarca razer, logitech , steelseries mouselar arasında geçiş yaptım click...
Darmoshark malzeme kalitesi çok dandik bir mouse. Ayrıca dongle bile ayrı olarak satılıyor. Direkt olarak kullananlar yorum yapsa tabii ki daha doğru fakat...
Aman diyim vergi tarihini kaçırmayın bir bakmışınız evinizde haciz elinizde kelepçe . Biliyorsunuz maliye bakanımız bu konularda çok hassas. Hani milyar TL...
Haklı değiller. Kaldırdıkları para yaptıkları yatırımın çeyreğine bile yetişmez. Çoğu vergi ödemiyor. Özellikle türktelekom dediğin özel bir firma bile...
Amd ne kadar güçlü olursa olsun yazılımsal sorunları çözmediği sürece bir hiç. 6-7 yıl amd kullandım ve sürekli yazılım çökmesi oyun çökmesi ile uğraştım...
“Bunu senin için yapıyorum, bu kadar uğraştığın için. Yoksa bu kadar başvuruya rağmen yapmazdım.” şu cümle heralde Türkiyenin özeti . Hayrına iş yapıyor...
Galiba pahalıya aynı ürün kalitesinde ürün var elinde fakat insanların ucuza birşeyler almasını kıskanmamalısın. Şuan aldığın çoğu 3k-2k ürün belki 1k...
1300-1400 maksimum çinden gelmiş , garantisiz fareye bunun üstü vermenin bir mantığı olmaz. Açılmamış paket hiç alınmaz ne çıkacağı belli değil sorun olsa...
pro da herhangi bir sorun yok malzeme kalitesi olarak pro bir tık üstte sensör olarak apex bir tık üstte yani 2 si ilede bozuk değilse sorun yaşamazsın...
Zararlı neyi korumuş sen ne anlatıyosun. Sence bunu yapan başka uygulamada devam edemez mi yada vpn ile yaptığı şeylere devam edemez mi sanıyorsun bu gibi...
Bununla test ettiğinde sadece pencere üzerindeki değerleri görürsün. Oyun içinde şuan 8k performansı verebilen bir oyun yok. Belki sınırları zorlar çok iyi...