porkos isimli üyenin son içerikleri

1. P

Yardım Usb Type-C kablo önerisi

Merhaba öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim oyüzden yanlış yere yazdıysam özür dilerim quest 3 sanal gerçeklik gözlüğüm var yakın zamanda kullandığım kablo kırıldı yerine 5 metre usb 3.0 tercihende hızalı şarj destekleyen ve 90 derece açılı ucu olan bir kablo arıyorum tavsiyelerinize...
  2. P

Quest 3 için Type-C Kablo önerisi

Merhabalar Quest 3 ümü pcye bağlamak için kabloya ihtiyacım var kendim bakındım bişey bulamadım 3metre altı olmamalı ve usb 3.0 olmalı 500 600 TL civarı
  3. P

1 adet Cpu fan girişi

Merhaba B550m A-Pro anakartım var 120mm bi sıvı soğutma satın aldım fakat kasamın sadece 2 fan girişi var (1 cpu ve 1 system) nasıl bağlasam daha iyi olur yada fan hub/splitter benzeri bişey almam zorunlumu ?
  4. P

Minecraft server sistem tavsiyesi

bi bakarım ama dediğim gibi pek istekli değilim
  5. P

internetten sever kurmak pek aklıma yatmıyor artık verdikleri ram çok düşük
  6. P

işlemci ve anakart lazım sadece bide dediğim gibi 7/24 açık olsun yeter
  7. P

1.19 vanilla maks 5 çok nadiren 7 8 kişi olur 1663606285 epyc işlemcili uçuk kaçık bişey istemiyorum 1000tlye ne oluyorsa o 7/24 açık dursun yeter
  8. P

Arkadaşlarla bi minecraft serveri toplayalım dedik 1000 tl bütçemiz var anakart ve işlemci tavsiyelerinizi alabilirmiyim 2.el olur
  9. P

M2 SSD Tavsiyesi 1000tl

1000tl bütçem var 256 gb m2 ssd önerir misiniz?
  10. P

RX580 8GB Siyah ekran sorunu

selamlar 2020nin başında 2.200tl ye 2. el rx580 8gb nitro+ almıştım dün oyun oynarken siyah ekran yiyordum bugün biraz araştırdım internetten aynı sorunu yaşayanlara baktım çözümleri denedim ama olmadı sonra occtden test yaparken vram testine sokunca sorunun aynısı tekrarlandı bende vramlerin...
  11. P

kaspersky taramadansonra ses gitti

arkadaşım kaspersky ile tarama yaptıktan sonra ses gitti kulaklığı ayarlarda gözükmüyor
  12. P

Kuzey Köprüsü 110 derece

normal macun derken normal termal macun demek istedim sıkıntı yok :D
  13. P

Kuzey Köprüsü 110 derece

direk normal bir macun olurmu ondan emin değilim soğutucuda gayet temiz
  14. P

Kuzey Köprüsü 110 derece

7-8 aydır değil son 4 gündür ama ben az önce fark ettim
Geri