Portakal53 isimli üyenin son içerikleri

1. P

15.000₺-20.000₺ civarında güncel 3d yazıcı önerisi

Ender 3 V3 serisine bakabilirsin.
  2. P

Başlangıç seviyesi 3D yazıcı tavsiyesi

A1 mini güzel cihaz ama baskı alanı küçük. Ben ender 3 v3 ke kullanıyorum. Öneririm. Neptune 4 pro da öneririm.
  3. P

I5 4. nesil sistemde fanlar dönüyor ama sistem açılmıyor

İnanılmaz bir olay oldu. Sistem bu sabah kendine geldi.
  4. P

Umarım öyledir. 1755716638 https://streamable.com/daesgk 1755716646 Video.
  5. P

Hocam PSU arızalı olduğundan emin misiniz?
  6. P

Şimdi neden sağlam olduğunu söyleyim. PC dün çalışıyordu. 1755716091 Ama napacağım hiç bir fikrim yok. Bi de para meselesi var.
  7. P

Buzzer sağlam. Kaynak sağlam. Anakart rahmetine kavuştu sanırım.
  8. P

Dostlar, eski bir sistem var elimde. Temizlenmek için verildi. Durum şöyle: Güç tuşuna basar basmaz ya fanlar hep döner ama BIOS sesi gelmez, ya da kısa devre atar birkaç kere, sonra fanlar hep döner ama yine ses gelmez. Sorunun anakartta olduğunu düşünüyorum. Ona göre yarın anakart...
  9. P

Başlangıç seviyesi için 3D yazıcı önerisi

V3 KE kullanıcısıyım. Gayet mennunum. Makine çok hızlı. Ama bir öneri istersen bi de Elegoo Neptune 4 Pro öneririm
  10. P

3D Yazıcı tavsiyesii

CFS sistemi AMS Lite'ı her şekilde geçiyor. Hi Combo 26x26x30 basıyor.Yani daha büyük. Hız olarak kesinlikle Hi Combo. A1 ise renk geçişinde daha güzel. Ben Creality tarafındayım.
  11. P

Beyler bu 3d yazıcı 5000'e alınır mı ENDER V3 NEO ?

Sıfır 10 bine bişe yok. Ama üstüne biraz daha koyup 13 bine elegoo Neptune 4 Pro var. İkinci elde Artillery Sidewinder X2 veya Ender 3 S1 al. 1kg filament ile baya model çıkıyor. Marka olarak Esun veya Polymaker öneririm.
  12. P

3D Yazıcı tavsiyesii

Daha kolay diyebilirim. A1 serisi kurulum zordur. Creality ise bütün detaylarıyla çok iyi bir şekilde kurarsınız kullanımı da çok kolaydır.
  13. P

3D Yazıcı tavsiyesii

A1 Combo almanı pek önermem. Onun yerine Creality Hi Combo alabilirsin. Çünkü Creality parça anlamında çok iyi bir marka.
  14. P

3D yazıcı programları

Tabii ki ben burdayım.
  15. P

Beyler bu 3d yazıcı 5000'e alınır mı ENDER V3 NEO ?

Marlin yazıcılar alınmaz ama illaki 5000 fiyat bandın varsa Artillery Sidewinder X2 veya Ender 3 S1 al. Ender 3 Neo traktör gibi.
Geri