O uğultu sesi sadece 1950 RPM de geliyo biraz altında veya üstünde çalışınca kayboluyo ve hem CPU hem de GPU fanından geliyo. Cızırtı dediğim ilk videodaki seste sanırım sessiz modda yanlışlıkla oyun açtığımda gelmişti. Onun dışında bir daha duymadım çok nadiren oluyo. Coil whine tehlikeli bir...
Merhaba arkadaşlar yeni laptop aldım fakat iade edip etmeme konusunda kararsız kaldım. Fandan olsa gerek cihazdan garip sesler geliyor. Seslerden biri cızırtı diğeri uğultu şeklinde. Uğultu şeklinde olan sadece fanın en yavaş halinde çıkıyor hızlanınca uğultu kesiliyor. İki sesi de kaydedip...
Uygulamayı steamden aldım. 26 dk kullandım yalnızca. Steam kendisi diyo iade edebilirsiniz diye. Tüm şartları taşıyorum neden iade edilmesin. İade edildi yazıyo sitede tek sorun paranın hesabıma gönderilmemesi. Daha öncede oyun iade ettim 2 haftada hesabıma yatırdılar parayı ama bu sefer iade...
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle sitenin mobil arayüzü berbat. Yarım saat konuyu nerden açacağımı aradım. Buldum ama bu seferde konu başlıklarında kendi sorunumla ilgili alanı bulamadım o yüzden geforcenow seçtim site gerçekten berbat. Neyse sorunuma gelecek olursak 26 temmuzda ziraat banka kartıma...