3000-4500 TL civarında bütçem var, kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. Günde 4-5 saat kullanıyorum, yazın fazla terletmeyen ve rahat bir model olması önemli. CS2/Valorant gibi ses kasılan oyunlar oynuyorum, arada dizi/film de izliyorum. Şarjının da uzun gitmesini istiyorum.
Bu bütçede F/P...
Razer Barracuda X Chroma Almayı Planlıyorum Sizce Alınır mı? İyi ve Kötü Tarafları Ne Kullanan Arkadaşlar Yardımcı Olursa Sevinirim (Kullanım Amacım Oyun,Dizi
Film)
Razer Barracuda X Chroma Link
Bı sıkıntı olmadı dimi yani peki kargo geldiğinde nasıl haberin oldu evemi getirdiler yoksa aradılar da sen mi almaya gittin PTT ye ilk defa Ali express den sipariş ettiğim için nedir bilmiyorum
1700135807
(15 Kasım'da sipariş verdim) Birde tahmini teslim edilme süresi 2 Aralık diyor daha erken...
Ali Express den ilk defa bir ürün sipariş ettim ancak siparişimi takip ederken yanlışlıkla sipariş onayla ya bastım ne yapmam lazım acil bilgilendirirseniz sevinirim
Ali Express den ilk defa bir ürün sipariş ettim ancak siparişimi takip ederken yanlışlıkla sipariş onayla ya bastım ne yapmam lazım acil bilgilendirirseniz sevinirim