porter isimli üyenin son içerikleri

1. porter

RTX 3070ti Pad Macun Bakımı Yapabilecek Yer Var mı?

evet orayı youtubeden gördüm aklımda ama kartı almaktan vazgeçicem
  2. porter

anladım o tarz bi sıkıntıya sokuyorsa yanaşmıyım ben sadece sıcaklık sıkıntısı yaşıyorlardır diye düşündüm
  3. porter

ben ağır oyunlar oynamıyorum çok ısınma problemi çekmiyorum blokta oksitlenme olması az kullanan birine sorun olur mu?
  4. porter

uygun olması değil kart sorunsuz olsun yeter gerçekten eski kartıma olan şeyi yaşamak istemiyorum
  5. porter

Merhaba istanbuldayım kart mining çıkması ve biraz oksitlenmiş satan kişi pad macun bakımı yapılırsa iyi olur diyor fiyatı uygun istiyor. istanbul anadoluda elden teslim veya kargo ile yapacak güvenilir yer var mı? Evimin yakınında bir bilgisayarcıda rx590 bakıma vermiştim kartı mahvetti...
  6. porter

Çözüldü✓ MSI 320r Airflow Kasamın Fanlarının Rengini Ayarlayabilir Miyim?

kasanın led ışığına basılı tutunca anakarttan kontrole geçiyormuş çözüldü arkadaşlar
  7. porter

Çözüldü✓ MSI 320r Airflow Kasamın Fanlarının Rengini Ayarlayabilir Miyim?

kasanın üstünde bulunan tuşlarla renk değiştiriyor ama argb kasa olması lazım soğutucu,ram ve ekran kartıyla ayno anda rgb renk değiştirmesine ayarlamak istiyorum ne yapmam lazım
  8. porter

2. El 3070ti Hala Alınır mı? Rekabetçi 1080p Odaklı Sistem İçin

temiz olması açıkcası çok önemli değil oynadığım oyunlarda kartım ısınmıyor bile 1784053473 arıza vermesin yeter sıcaklık sıkıntısı çekeceğimi sanmam kasanın hava akışıda güzel
  9. porter

2. El 3070ti Hala Alınır mı? Rekabetçi 1080p Odaklı Sistem İçin

merhaba 11.5-12k ya 3070ti almalı mıyım?
  10. porter

Msi Mag Coreliquid M360 Kullanan Var mı?

öneri için teşekkürler m360 ları ikinci el alacaktım ikiside garantili tanesi 2bin tlden bu attığınız model bütçemin üstünde
  11. porter

Msi Mag Coreliquid M360 Kullanan Var mı?

merhaba ryzen 5 5600 ve ryzen 7 7700x sistemlerimde kullanacağım kurulumu kolay mı? Gelecekte yapacağım am5 işlemci güncellemelerinde yetersiz kalır mı? Kasalar msi 320r üst tarafa takacağım
  12. porter

2-3 Bin TL Bütçeye Tower Kasa Önerisine İhtiyacım Var

görseli mevcut mu nasıl görünüyor merak ettim msi 360 sıvı soğutma b550 gaming plus ve 3070 suprim x ile koyucam komple msi olması güzel olur ama masıl durur bilemedim
  13. porter

2-3 Bin TL Bütçeye Tower Kasa Önerisine İhtiyacım Var

merhaba kasa değiştireceğim üst tarafa 360mm sıvı soğutma montajlayabilmem lazım. Atx anakarta sahibim atx tower arıyorum
  14. porter

R5 5600 İçin Ekran Kartı Önerisi

5600x kule tipi soğutucu 3600mhz cl16 16x2 ram rtx 3070 1280x960 çözünürlük 1-2 ayar hariç her şey lowda nvidia ayarları yapılı faceit maçlarında ancient hariç her zaman sabit 310+ her fight anında bile düşmüyor ancientta b savunurken veya saldırırken biraz dalgalanma oluyor düzgün ayarlar ile...
  15. porter

Çözüldü✓ Antalyada 11 Bin TL Bütçe ile Alınabilcek En İyi Ekran Kartı Sıfır Yada İkinci El.

işlemcin b580 için çok düşük hele 1080p kullanıyorsan seni hiç mutlu etmicektir
Geri