Merhaba oyun için laptop almak istiyorum.
20-25bin tl civarı cs2 eafc27 ve lol oynanacak donmadan en azından akıcı oynatacak önerilere açığım.
Kasam var arkadaşlar lütfen kasa al demeyin😄şuan ekstra laptop ihtiyacı için açıyorum konuyu
oyunları takan,rank konusunda hırslanan,ıq seviyesi işlemcisinin çekirdeğiyle denk olan insanlara katlanamam diyorsan oynama. Aram oynar keyfime bakarım 15 dk eğlenir çıkarım diyorsan oyna.
merhaba arkadaşlar
iphone 13 pro türk cihazı almayı planlıyorum yurtdışı almicam ne kadara almalıyım istanbul içi veya param güvendeyle almak istiyorum
hiç artmaz ve onlara 60-70 diyorlar
1787816385
15 ide telefonculara sordum 42.5 diyor ben anlamadım bu telefonlar kullanılınca niye ucuzlamıyor
1787816394
sıfırı 48k mediamarkt
Merhaba iphone 15 plus siyah türkiyeden alınma 128gb kozmetiğinde hiçbir hasar darbe yok içi açılmamış değişen parçası yok pil sağlığı %85 arkadaş satıyor 47bin tl alınacak rakam mıdır? Bilgiye sahip olan,bu işi yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim kendime telefon arıyorum.
merhaba iphone 15 plus 128gb beyaz köşelerinde hafif çizik var tr faturalı garantisi az kalmış cihaza 46bin tl istiyorlar sizce alınır mı? Herhangi bir sorunu yok içi hiç açılmamış