Merhaba istanbuldayım kart mining çıkması ve biraz oksitlenmiş satan kişi pad macun bakımı yapılırsa iyi olur diyor fiyatı uygun istiyor. istanbul anadoluda elden teslim veya kargo ile yapacak güvenilir yer var mı? Evimin yakınında bir bilgisayarcıda rx590 bakıma vermiştim kartı mahvetti...
kasanın üstünde bulunan tuşlarla renk değiştiriyor ama argb kasa olması lazım soğutucu,ram ve ekran kartıyla ayno anda rgb renk değiştirmesine ayarlamak istiyorum ne yapmam lazım
temiz olması açıkcası çok önemli değil oynadığım oyunlarda kartım ısınmıyor bile
1784053473
arıza vermesin yeter sıcaklık sıkıntısı çekeceğimi sanmam kasanın hava akışıda güzel
görseli mevcut mu nasıl görünüyor merak ettim msi 360 sıvı soğutma b550 gaming plus ve 3070 suprim x ile koyucam komple msi olması güzel olur ama masıl durur bilemedim
5600x kule tipi soğutucu
3600mhz cl16 16x2 ram
rtx 3070
1280x960 çözünürlük 1-2 ayar hariç her şey lowda nvidia ayarları yapılı faceit maçlarında ancient hariç her zaman sabit 310+ her fight anında bile düşmüyor ancientta b savunurken veya saldırırken biraz dalgalanma oluyor düzgün ayarlar ile...