Poseiel isimli üyenin son içerikleri

1. Poseiel

Sistemim Ne Kadar Eder? (5600G -6700XT)

Teşekkür ederim cevaplar için
  2. Poseiel

Sistemim Ne Kadar Eder? (5600G -6700XT)

Merhaba arkadaşlar, Cpu Gpu Anakart 6 aylık garanti süresi vardır bakmadım daha ama. Sistemimi satıp laptop'a geçmek istiyorum. Piyasayı bayadır takip etmiyorum. Sizce Değeri Nedir? Bi de elimde msi rx590 ve 2600x var boşa çıkan bunlarında fiyatını ayrı belirtebilir misiniz? Şimdiden çok...
  3. Poseiel

Sistemin Değeri Sizce Doğru mu?

Arkadaşlar merhaba sarı siteden min fiyatları çekerek bir liste oluşturdum sizce değeri doğru hesapladım mı? S/n Parça Adı Fiyatı 1 Ryzen 5 2600x 1600 2 Msi b450m Gaming Plus 600 3 CRUCIAL BALLISTIX SPORT LT GRAY 16GB [2x 8GB] 3000MHZ CL15 RAM 1000 4 XIGMATEK VENOM X KASA + 650W 80...
  4. Poseiel

🔥İndirim 🔥HEPSİBURADA İNDİRİMLERİ (09.09.2022)🔥GÜNCEL 19:30

5600g için b450 mortarı aldım gitmeden yakalayım bari diye
  5. Poseiel

🔥İndirim 🔥HEPSİBURADA İNDİRİMLERİ (09.09.2022)🔥GÜNCEL 19:30

B550m mortar bitti ya sepete at dedik hata verdi vay arkadaş
  6. Poseiel

Asus Dual-rx6700xt-o12g Cashback Sorunu

Başvuru takibi yapamıyorum arkadaşlar cash back kontrol yerini bulamadım.
  7. Poseiel

2K butce full mekanik oyun klavyesi

ASUS ROG Strix Scope RX Optik Switch Mekanik
  8. Poseiel

Msi MAG Artymis 242C nasıldır?

2 Yıldır ana ekran olarak kullandım şimdi yan ekran oldu bence f/p ürünü gayet güzel.
  9. Poseiel

Çözüldü✓ Bilgisayar açılırken gelen ses

Hdd'nin kablolarını söktüm ses kesildi bilgisayar hızlandı. Sorunu çözmüş olduk.
  10. Poseiel

Çözüldü✓ Bilgisayar açılırken gelen ses

Arkadaşlar merhaba bilgisayar açılırken çıt çıt ses geliyor. Ve hddyi görmüyor açıldıktan sonra ses kesiliyor sorun HDD de olabilir mi? Yeni ekran kartımı takerken kasayıda bi temizleyim dedim her yerine kontrollü şekilde hava tuttum hddyi görmedi Windows ssdye kurulu hddyi görmeme dışında...
  11. Poseiel

2K Monitör Tavsiyesi

https://www.itopya.com/gigabyte-27-g27q-144hz-1ms-2xhdmi-dp-usb-hdr-qhd-freesync-premium-ips-gaming-monitor_u12588 İtopyadan aldım memnunum sorun çıkmadı
  12. Poseiel

İlk önce ne almalıyım?

Şahsen ben indirim kovaladım ne ucuzsa onu aldım 5600g denk geldi 2.5k onu aldım şimdi de 6700xt aldım
  13. Poseiel

Corsair Spec Delta RGB Panel Kontrol Etme

Anakart?
  14. Poseiel

Neden Oyunları Kötü Oynuyorum?

Herkesin yeteneği farklıdır FPS oyunları bırak bence bunu dert ediyorsan keyif alabileceğin oyunlara yönel
  15. Poseiel

Bütçeme Göre Ekipman Önerisi

Arkadaşlar bunlar güzel mi?
Geri