Possessed Cat isimli üyenin son içerikleri

1. Possessed Cat

PS5 NEREDEDEN ALABİLİRİM

Online alışverişe karşı mıyız ?
  2. Possessed Cat

AMAZON PRİME VİDEO !!!!!

2 olan aynı anda açılabilen cihaz sayısı benim dediğim profil. Aynı şeyi izlemediğiniz sürece aynı anda kullanılabiliyor olması gerek. Paket varmı yok mu sorusuna gelince benim bildiğim kadarıyla netflix gibi paket seçenekleri bulunmuyor, yani benim aldığım zamanda yoktu.
  3. Possessed Cat

Rx 6700xt Ryzen 5 5600x sistem için geliştirme tavsiyesi

cevap için teşekkürler anakart alırsam ds3h olan modeli almayı düşüneceğim ama değer mi değiştirmeme yoksa bu şekilde sadece ssd değişerek idare edebilir miyim asıl merak ettiğim bu.
  4. Possessed Cat

McDonald's'da çalışmak mantıklı mı?

Usta yapacağın iş belli o tarz yerlerde. Malzeme gelir indirir kaldırırsın, yerleri silersin, hamburger hazırlarsın. Herkes ne yapıyorsa onu yaparsın da benim sorumun cevabı değildi bu. Sen neden çalışmak istiyorsun orada veya senin sivil hayatta yapabildiğin daha önceden çalıştığın bir iş var...
  5. Possessed Cat

CS2 TAKAS DOLANDIRICILIĞI acil yardım

Bir önem arzetmiyor, dediğiniz gibiyse herif bunun için bot vs. kullanıyor olabilir. Belirli bir zaman geçtikten sonra düzelecektir.
  6. Possessed Cat

McDonald's'da çalışmak mantıklı mı?

Ne amaçla çalışacaksın ? ve Yapmayı bildiğin başka bir iş var mı ?
  7. Possessed Cat

CS2 TAKAS DOLANDIRICILIĞI acil yardım

Onaylamadığın sürece sorun olmaz diye biliyorum.
  8. Possessed Cat

AMAZON PRİME VİDEO !!!!!

Prime videoda tek hesaptan 6 profil açılabiliyor diye biliyorum, aynı filmi-diziyi aynı hesaptan aynı anda izleyememek dışında bir sıkıntı olmaz sanırım.
  9. Possessed Cat

Rx 6700xt Ryzen 5 5600x sistem için geliştirme tavsiyesi

Merhaba herkese, Rx 6700xt - Ryzen 5 5600x - B450 PRO-M2 anakart - 2x 16gb apacer panther 3200mhz ram olan sistemimde bir şey danışmak için konuyu açıyorum. Şu sıralar modlama işlerine giriştim ve ssd değiştirmek istiyorum ancak anakartımda tek m2 yuvası bulunduğu için ve mevcut 500gb ssd mi pek...
Geri