postE isimli üyenin son içerikleri

1. postE

🔥İndirim Kahveci Orta Kavrulmuş Tiryaki Türk Kahvesi 75 Gr 0 TL

telefon numarasını + ismi sallayıp aldık.
  2. postE

🔥İndirim Lcw Joy Stitch Figürlü Çoklu Şarj Kablosu 149 TL

Güzelmişte bunlar paketinden çıkınca oksijen ile temasa girmeye başlayınca çürüyor resmen.
  3. postE

❌İndirim Bitti! Coca Cola 450 Ml 11 TL

Anon sunniler bastı burayı da :(
  4. postE

Akbank 3000 Chip Para Hediyesi Görev Tamamla (Kişiye Özel)

kredi kartından harcama yapınca ekstre zamanı direkt chip paradan düşebiliyordun.
  5. postE

Yeni link bende yok aşağıdan bakın. Ağustos kampanyasında miktar belirtilmemişti.
  6. postE

Benim chip parada yatmış. Görevler her ne kadar sıkıntılı olsa da yatırım( 2€ ), 5000TL harcama ve seviye atlatma ile yaptım.
  7. postE

Termal Macunu Kötü Mü Sürdüm

iyi sürmüşsün
  8. postE

🔥İndirim 2.5lt Pepsi 65tl A101'de

Ben sana pepsi, coco cola aldığını mı söyledim? Çevir lafı çevir suçu da bana at.:D Kendisi millete "kan içiyor" diyor ama diğer boykot ürünlerini kullanması beyfendiye zaruriyetmiş. Hadi kaybol dallama, bide lafları çarpıtıyor. Buna siyasal islamcı deniliyor işte.
  9. postE

Bana tatava yapma. Profiline tıkladım 3. mesajın amazondan alınmış philips ürün. 2-3 sayfa geri gitsem yine senin sözde boykot ettiğin ürünleri aldığını görürüm. Millete ağır demogoji yapıyorsun yok kan man diye kendin umursamıyorsun gevşek. Kaybol gözümden siyasal islamcı seni.
  10. postE

Gevşeğe bak gevşeğe kendisinin amazondan philips alması zaruriyet milletin ucuza içecek içmesi kan.
  11. postE

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

max 1.5 ay önce 12-13 bine satıldı başka sitelerde
  12. postE

Çözüldü✓ 4 Bin TL Bütçeye 2 Tane Vesa Kolu Önerisi ?

2 tane tekli almaya özen göster. çiftlilerin hareket kabiliyeti iyi değil. 200-300tl daha pahalı olur sadece. NB F80 iyidir.
  13. postE

❌İndirim Bitti! Apple 12w Ev Tipi Hızlı Şarj Adaptörü 199 TL

12W hızlı sarj :hoba:
Geri