Bu da iyi gözüküyor. 43149TL'ye geliyor kuponla 4070'li model.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-15arp9-amd-ryzen-7-7435hs-12gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4070-8gddr6-15-6-ips-144hz-fhd-freedos-83jc00fgtr-dizustu-bilgisayar-yapay-zeka-destekli-pm-HBC00008DMGHA?magaza=Sepetist
Bence 16999'a Hepsiburada'dan Hepsiburada World kartınız varsa 9 taksitle Sapphire Pulse almak daha mantıklı. Biraz yatırım olaylarından anlıyorsanız yaklaşık 3k falan ucuza getirebilirsiniz.
2 gün önce aynı fiyata ViewSonic'in 180hz IPS monitörü Mastercard kuponuyla Trendyol'dan alınabiliyordu. Bu fiyatlara monitör bakanlar umarım o fırsatı kaçırmamıştır.
Yani Samsung yazılımı bir garip tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum ama istediğim medyayı SD karta taşıyabiliyorum zaten eski telefonum 32GB'dı o yüzden uzun süre üstüne düşünmem gerekeceğini sanmıyorum.
A55 aldım hocam. Çoğu telefonda vardı 12 ay taksit imkanı. Alışgidiş'e girince mobil uygulamadan 12 ay taksit kampanyası kısmında gözüküyor telefonlar.
Kredi notunuz iyi değilse çok umutlanmayın çünkü alışveriş kredisi şeklinde alıyorsunuz. Fibabanka'dan müşteri olup uygulama içerisinden Alışgidiş kısmına giriyorsunuz orada telefon, beyaz eşya, laptop vs. birçok ürün var. Bu ürünleri size tanımlı olan limitle alabiliyorsunuz. Ben telefonu...
20K'ya kadar olan telefonlarda 12 taksit var diğerlerinde Iphone vs. 3 ay sonra başlayan 3 taksit var. Fiyatları piyasadan 1-2k pahalı oluyor genelde ama o zamana kadar enflasyondan kâra geçersiniz zaten.
İyzico ile aldım %20 iade oluyor. Banka puanım da vardı 250TL'lik onu kullanmama rağmen 899TL üzerinden verdi %20 iadeyi. Geçen gün 350TL'ye Amazon'daki RAM'i kaçırmıştım ama şansıma karşıma bu çıktı paylaşan arkadaşa teşekkürler.