Fena duruyor kankam, ya ben bu ekranını çıkarttım sıvı soğutmanın, nedense bende çalışmıyordu yani cpu değerleri vs değişmiyordu 0 olarak kalmıştı. Şu sıvı soğutmanın üstündeki 3 ışığı benim kasa ışıklarıyla aynı yapmak istiyorum da bu sıvı soğutmanın yanında bir kablo göndermişler bu kabloyu...
Rica ederim kankam, keyifli günlerde kullanman dileğiyle. Aynı sistemi ben de aldım, benden de sana bir soru öyleyse; Ya bu sıvı soğutmanın renklerini nasıl değişebilirim bilgin var mı?
Arkadaşlar selam, Bitfenix T10 SE kasam var. Sıvı soğutmam AIGO D360 ARGB (360mm), üstünde ekran vardı fakat sanırım üstündeki fotoğraf gif mif değiştirilmiyor diye çıkarttım ekranını. Her neyse pompa ve 3 fan şu anda ARGB olarak yanıyor, ve ben bunu kasanın fanları ile aynı yapmak istiyorum...
Merhaba arkadaşlar, dün bu sistemi satın aldım. Bu kasa hakkında görüşlerinizi belirtir misiniz?
Örneğin PSU konusunda sorun yaşar mıyım? 850W+80 Bronze olduğu gözüküyor. Sıvı soğutma nasıldır?
5070Tİ ve 5070 li sistemlerde aklımı çelmişti fakat bunu satın aldım.
Sistem için ve emekleri için...
@Abdullah Hacıgül Emeklerin için teşekkürler hocam önceden de senin yaptığın İ3 12100F RX6600 Vento kasalı Sistemi kullanıyordum değiştirmenin zamanı gelmişti, 5080 modelini satın aldım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak dileğiyle.
https://www.n11.com/urun/game-garaj-titan-s15-r7-7800x3d-32-gb-1-tb-ssd-rtx5080-dos-oem-paket-masaustu-oyuncu-bilgisayari-127423756?magaza=garajonline bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?