Praitha isimli üyenin son içerikleri

1. P

Rehber Güncel parçalar ile F/P bilgisayar toplama rehberi (26.04.2026)

Eyvallah kankam emeğine sağlık, bu gaminggecesinde 2 adet anakart vardı gözüme çarpan birisi gigabythe 850m force, diğeri ise colorful b850 plus pro ama henüz almadım, daha iyi indirimler yakalanır mı gerek var mı? biostar iyi midir?
  2. P

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

yani gigabyte her türlü daha iyi?
  3. P

çift ram slotu var, bu anakartta ve bazı şeyler sanki diğerine göre daha düşük bilemedim.
  4. P

1000tl vermeye değer mi ekstra?
  5. P

https://www.incehesap.com/colorful-battle-ax-b850m-plus-pro-wifi-v14-ddr5-7600mhz-matx-am5-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-83856/ Arkadaşlar alınır mı? Acil dönüş lazım, bios sorun cıkartır mı ya da bu fiyat bandında en iyi bu mudur? Ryzen 7 7800X3D kullanıcam.
  6. P

Gaming Gecesi hangisi alınır

Hocam fiyat nasıl alınır mı? Bios nasıldır bir sorun yaşar mıyım?
  7. P

Gaming Gecesi hangisi alınır

Arkadaşlar, şu an bilgisayar toplamaya başladım, tahmini olarak ryzen 7 7800x3d rtx 5070 civarı bir şeye gelicem gibi duruyor. Gaming gecesinde iyi dediğiniz anakart var mı fiyatına göre falan? Gözüme kestirdiklerim şunlar...
  8. P

🔥İndirim Vatan bilgisayar anakart indirimleri

ryzen 7 9800x3d ya da 7800x3d li sistem kurmayı düşünüyorum, anakart öneriniz var mı buradan fp olarak ve alabileceğiniz bu fiyata en iyisi dediğiniz
  9. P

Siz alıyor olacak olsanız nasıl yapardınız? 60-70 civarı mesela. ufak geçse sorun olmaz
  10. P

Şu anki hazır sistemlerden pek memnun kalamadım, yarın gaminggecesini değerlendirmeye çalışacağım. 60-70k ya güzel bir toplama sistem zararına olmadan çıkar mı acaba?
  11. P

Eline sağlık mükemmel olmuş. Link olarak eklemek istersen Thermalright Aqua Elite gaminggen'de 300tl daha uygun fiyata satılıyor; https://www.gaming.gen.tr/urun/407506/thermalright-aqua-elite-360-black-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-siyah-islemci-sivi-sogutucu/
  12. P

Öneri Kasa önerisi, fikir alışverişi

Akvaryum kasa mı istersin normal mi? Beyaz kasalar bir tık daha pahalı oluyor, bütçe nedir?
  13. P

Öneri Kasa önerisi, fikir alışverişi

fiyat fena durmuyor bro bir sorun yoksa
  14. P

Vatan Bilgisayar - 23 Nisan Kampanyalı Bilgisayarlar

linkini atar mısın?
Geri