Precth isimli üyenin son içerikleri

1. P

8-10 bin TL monitör tavsiyesi

Hocam internetten testlerine vs baktım çok iyi duruyor fakat FHD 27 inç sıkıntı yaratmaz mı? 2K olan versiyonuna baktım o da maalesef bütçenin çok üstünde.
  2. P

G4 ve G6 bu durumun dışı hocam testlerine vs de oldukça baktım özellikle va panel olmasına karşın çoğu ips panelden daha hızlı ve ghosting sorunu da rastlanmıyor pek. G6 için aklımdaki tek olumsuz soru sistemimin 2K 240 hz besleyip besleyemeyeceği ondan emin olamıyorum tabi o da ilerde kasayı...
  3. P

Genel olarak attığım monitörler arasında kaldım hocam.
  4. P

Teşekkürler hocam.
  5. P

Merhaba arkadaşlar yakın zaman içerisinde bir monitör almak istiyorum gerek forumdan gerek yabancı içerik üreticilerinden uygun modelleri araştırdım ancak arada kaldım açıkçası her şey birbirine girmiş durumda. İlk öncelikle sistemimden bahsedeyim 12700H ve 3060 laptop GPU'suna sahibim...
  6. P

Yardım M2 ssd önerisi

G3 te dram yok diye biliyorum hatta bu yüzden çok eleştirildi bu model.
  7. P

Öneri Dell 280hz 8000 e alınır mı ?

Hocam neye kötü dediğinizi tam olarak anlamadım evet ikisi de vaat ettiği gecikme sürelerini sunamıyor ama biri diğerinden üstün gibi bir durum söz konusu değil gibi. İnternetten iki monitörün de test sürelerine baktım. Dell G2524H: Odyysey G4: Bu testlere göre dell'in paneli daha hızlı olduğu...
Geri