Arkadaşlar merhaba, mouse pad arıyorum. bütçem 1500-3000 tl arası. fakat bilgisayar başında sigara içiyorum ve genellikle klavyenin önünde duruyor. daha öncesinde çok mouse pad çöpe attığım oldu yanıklar yüzünden. sadece mousenin altına koyabileceğim ama fotoğraftaki leptop ve mousenin boyutu...
Deneyimledim kötü bir mouse değil fakat daha iyileri de var. bütçeni bilmiyorum kusura bakma ama eğer yeterli ise Steelseries aerox 3 wireless önerebilirim. mouse elinde yokmuş gibi ayrıca kablosuz olması da avantaj sağlıyor. bir de mouse delikli olması nedeniyle yaz aylarında terleme yapmıyor...
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarı yeni topladım bios güncellemek istiyorum sürümü buluyorum indiriyorum dosyayı çıkartıyorum içeriğini atıyorum flashı fat32 biçimlendiriyorum fakat yine de bios penceresinde cap dosyasını göremiyorum. bana yardımcı olabilir misiniz?
arkadaşlar ben mmorpg oynuyorum amd işlemci kullandım ve ne kadar çevremde kullanan varsa aynı sorun oluyor. tek haritaya 250-300 kişi girince anası ağlıyor bilgisayarın. amd istemememin sebebi odur. teşekkür ederim herkese tavsiyeleri cevapları için
biz bilmediğimizden soruyoruz niye böyle abuk subuk cevaplar veriyorsunuz ki? amd işlemci ekran kartı falan herhangi bir şey almak istemiyorum belirtmedim başlıkta da neden sadece ekran kartı olarak bakıyorsunuz dedim verdiğin cevaba bak. yukarıda da yazdım amd alacağıma paramı çöpe atarım o...
takıntı yok dostum sadece yazdım değiştirebilirim sonrasında 2 bin tl zaten onun fiyatı şu an
1704619464
hocam neden sadece ekran kartı olarak bakıyorsunuz ki olaya ben onu anlamadım
1704619617
bu arada amd işlemci / ekran kartı alacağıma parayı çöpe atarım canım o kadar sıkılmaz
şu an bu şekilde 75k tutuyor hepsi hocam sadece kasa. ekran kartı 31-32k bandında. Eğer ekran kartı yükselteyim diye diyorsan bi üst modellerde fiyat aralığı uçuyor o yüzden şu an bütçe buna yetiyor