İşte bendede aynı olay vardı tam yüke girmesine rağmen sıkıntı yoktu ama daha sonra kapanıp yeniden başlıyodu. dediğim gibi bios pili dahil herşeyi sök tak yapıp bios güncelledim. Ayrıca önerim eğer fazla bi zaman farkı yoksa sondan 1 önceki biosu indirmenizi tavsiye ederim.
Msı psu alacaksanız DN ve BNL ile biten modelleri almanızı önermem bizzat a600dn nin elimde acı çekişini izledim BN serisini akitf bir çok sistemde kullandım kesinlikle BN almanızı öneririm
çikolatalısını denemek için aldım topaklanma çok hafif var yapısı creatin gibi ince toz, ayrıca aromasıda ağır değil baymıyor yani bence yeterli fakat devamlı kullanır mıyım bilmem
arada duvarla birlikte 5mt uzaktan wifi ile modeme, cihazdaki ethernetle pcye bağlıyorum tam performans 100mbps veriyor gayet kaliteli ürün arayüzüde gayet basit
Merhaba csfloata bakiye atmaya çalıştığımda ziraat kredi kartını stripe reddediyor. Ama başka bankanın banka kartı oluyor, bu bana özel bi durummu yoksa genel bi olay mı var? YD online ödeme açık
ya orası ayrı fakat 9 5 bi iş düşünüldüğünde oranlarsak daha az zamanla bir günlük mesaiden az vakitte benim işim tamamlanıyor gittikçe sayı artacak tabii ki.