Yaklaşık 8 sene steelseries rival 300 kullandım artık yeni bir mouse'a geçmem gerekiyor. Bu yüzden Logitech g502 hero almıştım fakat satıcı kullanılmış ürün göndermiş kutuyu kapatmışlar ama fark ediliyor her neyse ben de Logitech g502 hero'dan soğudum bana kablolu veya kablosuz fark etmez...
1 yıldır kullanıyorum ısınma sorunu yok. 60 Hz düşük güç modunda kullanınca günü kurtarıyor. Fakat şöyle bir durum var s20 fe kronik sıkıntılı gibi geliyor. Bazen şarj olmuyor bunu da başka yerlerde gördüm burada arka kapağı açıldığını duydum ben de öyle bir problem yokta olabilir başka bazen...
Tamamdır halletim ilginiz için teşekkür ederim. Kaç gündür mavi hatadır formattır uğraşınca bilgisayarında ödev için acelesi olunca sinir stresten insan düzgün düşünemiyor.
Ya daha önce böyle bir sorun yoktu PC sorunsuz çalışıyordu sonra güncelleştir ve kapat dediğimde mavi ekran vermeye başladı güncelleme sonrası. Bilgisayar açılmıyordu güvenli modda bile. Sonra format atmadan önce bir sıfırlamayı deneyeyim dedim sorun düzeldi fakat iki gün sonra yeniden başlat...
Herkese merhaba Lenovo LOQ cihazımda ne olduysa güncelleştir ve kapat dediğimde oldu. Bunu yaptığımda mavi ekran almaya başladım PC açılmıyordu sonrasında en son win güncellemelerini silmeye çalıştım olmadı komut sisteminde disk tarattım sorun var mı diye öyle de düzelmedi, güvenli modda açmaya...
Herkes merhabalar, GSS prim konusunda bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim.
20 yaşındayım öğrenciyim. Daha öncesinden 18 yaşındayken çalıştığım için sigorta giriş çıkış yapıldı. GSS prim borcu 4.000₺ gözüküyor. Fakat bildiğim üzere bir erkek 25 yaşına kadar GSS prim ödemiyor...
Evet başlıkta da yazdığı gibi böyle bir sorunum var. Bu sorun sanırım bilgisayarı şarja takıp sonra çalıştırdığımda oluyor. Tüm güç bağdaştırıcılarını çıkarıp tekrar çalıştırdığımda görüntü gelerek bilgisayar açılıyor. Sizce bu bilgisayarın statik elektriktiğe karşı aldığı bir önlem mi yoksa...
Herkese öncelikle hayırlı akşamlar lenovo Update den bios güncellemesi gördüm güncelleyeyim dedim. Ekran zaman aşımı vardı 5 dk bios güncellenirken uyku moduna girince PC sorun oluyor ya bu aklıma sonradan dank etti. Zaman aşımı süresi sonradan sorun etmez diye düşündüm çünkü Windowsun içinde...